Válassza az Oldal lehetőséget

Kalózkodjunk a GearBest lengyel és cseh raktárában!

Közeledik a karácsony, így egyre inkább megéri az európai raktárakból rendelni.

lengyel-aruhaz.jpg

Ahogy említettem a GearBest áruháznak már nem csak a briteknél, hanem Lengyelországban és Csehországban is van raktára, ahonnan akár egy hét alatt is megérkezhetsz amit rendelsz. Szerencsénkre ezekhez a raktárakhoz is kapunk kuponokat, így nem elég, hogy gyorsan itt van a rendelésünk, az árral sem lesz problémánk.

Az alábbi oldalon a lengyel és a cseh raktár kuponos akcióit találjátok meg. A kínálat itt is változik, szóval ezt a linket érdemes a kedvencek közé tenni, és visszanézni néha.

A mostani kínálatból kiemelném a Xiaomi okoslámpáját 40 dollárért, az iLife V5 robot-porszívóját 110 dollárért, a DJI Mavic Pro drónt 901 dollárért vagy a Bluboo S1 okostelefont 151 dollárért. Ezek igazán jó árak, a Mavic Pro drón esetében kerek 100 dollár a megtakarítás az oldalon található kuponkóddal!

Szóval van még remény, hogy olcsón rendelhess karácsonyra kínai áruházból, csak kicsit élelmesnek kell lenni! 😉

A kuponkódokért kattantsatok ide: Lengyel és cseh raktárak kuponos akciói

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2