Válassza az Oldal lehetőséget

Kereshető műsorinformáció a Toshiba 2012-es okostévéiben

Kereshető műsorinformáció a Toshiba 2012-es okostévéiben

A Toshiba Europe bejelentette, hogy 2012-es okostévéi egy újszerű MediaGuide funkcióval felvértezve kerülnek piacra, amelyet a Rovi megoldása biztosít.

toshiba-mediaguide-1

Szemben a hagyományos elektronikus műsorújságokkal a MediaGuide alkalmazás számos keresési és rendezési lehetőséget kínál, valamint bővebb információval szolgál. Az alkalmazás kereshető adatbázisa részletes leírással és képekkel rendelkezik színészekről, hírességekről és tévéprogramokról, méghozzá 1960-ig visszamenően.

toshiba-mediaguide-2

Átfogó műsorkalauz egy újszerű tévézési élményért  

A felhasználók egyszerűen a távirányító “GUIDE” gombjának megnyomásával indíthatják el a MediaGuide alkalmazást, vagy a Toshiba okostévéjük Toshiba Places felületén keresztül. A műsorok felsorolásán túl a MediaGuide gazdag háttérinformációval is szolgál, például arról, hogy a szereplők milyen más filmekben játszottak, vagy hogy ezeket a filmeket műsorra tűzik-e a következő 8 napban. Az alkalmazás ezenkívül ajánlásokat is tesz a kritikákra, a felhasználó preferenciái, kulcsszavak és kategóriák alapján. Az alkalmazás működéséhez internet kapcsolat szükséges.

Forrás: Sajtóközlemény

Kereshető műsorinformáció a Toshiba 2012-es okostévéiben 1

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2