Válassza az Oldal lehetőséget

Kerio Mail Server – a választás szabadsága

Oldalunkon jelent meg már cikk a Kerio produktumáról, akkor azonban „csupán” a programot próbáltuk olvasóinknak bemutatni. Akkori cikkünkben megtalálhatóak voltak a program komponenseinek bemutatója mellett a telepítés és a konfigurálás néhány egyszerűbb mozzanata is. Akit érdekel a téma, IDE kattintva megtalálja az írást.

Kerio Mail Server – a választás szabadsága 1

Most azonban egy kevésbé gyakorlatias cikk elkészítésébe fogtunk, aminek célja, hogy megmutassa a szoftver használatának előnyeit. A következő írásban megpróbáljuk költség oldalról is körüljárni a témát, megmutatjuk, hogy minden cégnek lehet saját levelező rendszere anélkül, hogy komolyabban a zsebbe kéne nyúlnia.

Nincs is más hátra, vágjunk bele, nézzük, miért érdemes egy levelező rendszer bevezetésén gondolkozni akár a KKV szektor képviselőinek is!

Kerio Mail Server – a választás szabadsága 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.