Válassza az Oldal lehetőséget

Kerio Winroute Firewall – biztonság és kontroll egy csomagban

Cikkünkből remélhetőleg kiderült, hogy a Kerio Winroute Firewall egy olyan szoftver, mely képes ellátni cégünk internetforgalmának teljes felügyeletét. Nem csupán a hagyományos tűzfal funkciókkal találkozhatunk benne, hanem sok olyan megoldással is, melyek segítségével optimálisan tudjuk kihasználni a rendelkezésre álló sávszélességet, erőforrást.

Használatával optimalizálni tudjuk az internettel kapcsolatos munkákat, illetve dolgozóink munkaidejének hasznosabb kihasználásában is segíthet minket.

A program képességei szinte elengedhetetlenek akkor, ha szoros szoftvernyilvántartást akarunk vezetni, el akarjuk kerülni, hogy a munkára használt gépekre olyan programokat töltsenek le és telepítsenek dolgozóink, amik használata illegális, esetleg zavarja a hatékony munkát.

Kerio Winroute Firewall - biztonság és kontroll egy csomagban 1

A Kerio Winroute Firewall segítségével szűrhetjük a tartalmakat, így megakadályozhatjuk egyes weboldalak látogatását, megakadályozhatjuk, hogy a sávszélességet P2P programok fogják le, és persze azt is, hogy az esti filmhez munkaidő alatt, a cég költségén jussanak hozzá a dolgozók.

Ezekben az esetekben arról már nem is szólunk, hogy milyen kellemetlenségekkel jár, ha egy razzia keretében minket látogat meg a szoftverrendőrség, és kiderül, hogy a cég gépein jogdíjas tartalmak vagy fizetős szoftverek feltört változatai találhatók.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy egy olyan vállalkozás esetében, legyen ez kis-, közepes- vagy nagyvállalat, ahol a gépek elérik az internetet, nélkülözhetetlen egy jó tűzfal szoftver használata. Erre a célra pedig különösen alkalmas a Kerio Winroute Firewall, hiszen meglepően költséghatékony megoldás.

Azok számára, akik a szoftverrel meg szeretnének ismerkedni, jó hírünk van. A Kerio Winroute Firewall letölthető a Kerio európai oldaláról, és — hogy ez ne legyen elég — a program természetesen — ahogy a képeken is látszik — teljesen honosított, tehát minden részletében magyar nyelven szól hozzánk.

A Kerio Winroute Firewall innen tölthető le: http://www.kerio.eu/eu/firewall/download

A program alapára 10 felhasználó esetén 263 eurótól indul, de a McAfee víruskeresővel együtt is csak 316 euró.


Kerio Winroute Firewall - biztonság és kontroll egy csomagban 2

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.