Válassza az Oldal lehetőséget

Kifordítom, befordítom, mégis notebook a notebook

Kifordítom, befordítom, mégis notebook a notebook

A BMAX Y13-ról már tesztet is írtam, de most kénytelen vagyok újra elővenni a témát, mert rendesen bezuhant az ára.

Kifordítom, befordítom, mégis notebook a notebook 1

Sőt, igazából nem csak a BMAX Y13 ára esett nagyott, hanem további három BMAX notebooké is. Ezek közül kettő normál hordozható gép, kettő viszont az a kifordítós fajta, amit használhatunk hagyományos notiként, vagy akár tabletként is.

Kifordítom, befordítom, mégis notebook a notebook 2

A gépek hardveres kiépítése taljesen hasonló. A központi egység mindegyikben az Intel Gemini Lake magot foglalkoztató, N4100 jelő processzor, amiben négy processzormagot találunk. Ezek a magok, a terheléstől függően 1,1- és 2,4 GHz között képesek az órajelüket változtatni, így igazán takarékosan működnek. A proci mellett minden gépben 8, azaz nyolc gigabájt LPDDR4 memóriát találunk. A háttértár az olcsóbb hagyományos gépben 128 GB, a többiben 256 GB kapacitású, természetesen mindegyik SSD alapú, vagyis villámgyors.

Kifordítom, befordítom, mégis notebook a notebook 3

A notbookok és a kijelzők mérete viszont gépenként eltérő. A legkisebb a 360 fokban kihajtható kijelzős Y11, ez 11 colos képátlóval és teljes HD felbontással rendelkezik. A második az Y13, ez is kihajtható kivitelben, de már 13 colos kijelzővel és FHD felbontással. A hagyományos kialakítású gépek közül a kisebbik 14,1 colos, a nagyobbik viszont már komoly 15,6 colos képátlójú kijelzővel rendelkezik. Mindegyik gépben IPS panel dolgozik, így a kép minőségére biztos nem lesz panaszunk.

Kifordítom, befordítom, mégis notebook a notebook 4

A mostani akciában mind a négy gép kapott kupont, és az áruk soha nem látott mélységben van, de tényleg! Érdekes módon, a legolcsóbb a legnagyobb gép, a 15,6 colos, ezt az akcióban már 235 dollárért kosárba tudjuk tenni. A második és a harmadik helyen a kisebbik hagyományos, és a kisebbk kihajtható gép osztozik, ezek ára 270 dollár. A legdrágább a nagyobbik, kihajtható kijelzős masina, ezért kuponnal most 307 dollár, vagyis alig 90 ezer forintot kell fizetnünk.

Itt tudjátok megvenni őket:

BMAX Y11 360 fokban kihajtható 11.6 Inch 8GB RAM 256GB SSD ROM – Kuponkód: BGBMY11UP – 271 dollár

BMAX Y13 360 fokban kihajtható 13.3 inch 8GB RAM 256GB SSD ROM – Kuponkód: BGBXY13X – 307,11 dollár

BMAX X14 Laptop 14.1 inch 8GB RAM 256GB SSD ROM – Kuponkód: BGBX14K2 – 271 dollár

BMAX S15 Laptop 15.6 inch 8GB RAM 128GB SSD ROM – Kuponkód: BGBXS15D – 235 dollár

Ne feledjétek, szállítási módnak válasszátok a vám és ÁFA mentes EU Priotity Line szállítást!

 

 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

BulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishEnglishFrenchGermanHungarianItalianPolishRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanish