Válassza az Oldal lehetőséget

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is!

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is!

Nem könnyű ennyi pénzért értelmes dolgot találni, de segítek!

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is!


Bevezető

Nyakunkon a karácsony, és nincs annál jobb, amikor ajándékainkat oda adhatjuk annak, akit szeretünk! Minél több ajándékot, annál jobb! A mostani listában olyan dolgokat válogattam össze, amik EU raktárból elérhetők, gyorsan megérkeznek, és nem kerülnek sokba, így akár több dolgot is a fa alá tehetünk belőlük!

Szokás szerint a figyelmeztetés. A cikk írásakor minden termék EU raktárból (GZ, PL, ES, FR) érhető el, de ha kifogy a készlet, akkor a link a kínai raktárra (CN, HK) ugrik át. Még onnan is megérkezhet a csomag, de ehhez az EU Priority Line szállítást válasszátok, hogy ne kelljen vámkezeléssel, vámköltségekkel bajlódni!

 

Black Friday akciók

Minden nap frissítve


Hogy használd a keresőt a Black Friday akciók táblázatban:

  • Nyomd meg a CTRL+F billentyűket
  • A megjelenő keresőmezőben kattints a 3 pontra
  • A megjelenő ablakban a keresésnél ez legyen: Minden munkalap
  • A keresés mezőbe írd be a termék nevét, típusát vagy cikkszámát
  • Ne a kész, hanem a keresés gombot nyomd meg!

Hogy vásárolj kuponnal?

  1. Nyisd meg a termékoldalt a lenti listában a termék nevére kattintva
  2. Kattints az „Buy Now”, majd a megnyíló ablak jobb felső részén a „Discounts” alatt, a „Coupons” sorra
  3. Az „Input coupon code” mezőbe másold be a kuponkódot, és használd a „Use” gombot.
  4. Ezután jöhet a “Place Order” gomb, és befejezheted a vásárlást.

 

DIGOO DG-PL101 12 az 1-ben szerszám

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 1

Én a motorozáshoz viszek magammal egy hasonló szerszámot, de szerintem ott van a helye a kocsi kesztyűtartójában vagy túrázás közben a hátizsákban is. Ritkán fog kelleni, de akkár, túlzás nélkül akár életet is menthet egy ilyen. A dugóhúzótól a csavarhúzon keresztül a kisollóig van itt minden, és ezért a sokoldalúságért mindössze 2620 forintot kell fizetnünk!

A vásárláshoz használd a BGTYOT873 kuponkódot itt:

DIGOO DG-PL101 12 az 1-ben szerszám

 


 

Tartásjavító

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 2

A sok számítógépes vagy akár konyhai munka alatt észre sem vesszük, hogy mennyire görnyedt a hátunk. Aztán jönnek a bajok. Fáj a nyakunk, a derekunk, és nem tudjuk miért. Hát ezért. Ez a szerkezet segít egyenesen tartani a hátunkat, így megelőzhető a komolyabb baj. 2700 forintot kérnek érte a BGddbddc kuponkóddal, szóval drágának nem mondható. A nagyon nagy méretek már elfogytak, de 2XL még kapható, illetve van ennél kisebb is.

Vásárlás itt:

Tartásjavító

 


 

TENGOO gumipapucs

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 3

Erről sok mindent nem tudok írni. Egy gumipapucs. Sajnos már csak fekete színben érhető el, a legnagyobb méret 45-ös. Az ára mulatságosan alacsony, 2290 forintot kérnek érte itt:

TENGOO gumipapucs

 


 

SGODDE fejlámpa, két darabos csomag

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 4

Ez a csomag 3600 forintba kerül, vagyis egy lámpa ára 1800 jó magyar forint. Vízálló, 3 működési módja van, USB-ről tölthető. Biztos nem fogja kiégetni a szemünket ennyi pénzért, de szereléshez, sporthoz azért jó lehet, főleg, hogy rögtön egy tartalékot is kapunk, ha egyszer elromlana.

A vásárláshoz használd a BGea69b7 kuponkódot itt:

SGODDE fejlámpa, két darabos csomag

 


 

XIAOMI YOUPIN PÓKER KÁRTYA (FRANCIA KÁRTYA)

XIAOMI YOUPIN Creative Game Card Werewolf Killing Poker Playing Cards Board Games

Bár a nagy pókerláz már évekkel ezelőtt lecsengett, még mindig sokan vannak, akik szeretnek kártyázni. Természetesen nem csak pókerezni lehet vele, hanem más, franciakártyás játékokat is játszhatunk. Nekem speciel ezek még mindig nagyonn élményt okoznak, mint a legtöbb társasjáték, biztos nem vagyok ezzel egyedül.

A Xiaomi kártyája is cseh raktárból vásárolható meg, az ára 1936 forint itt:

XIAOMI YOUPIN PÓKER KÁRTYA (FRANCIA KÁRTYA)

 


 

BlitzWolf BW-OLT2 napelemes kertilámpa

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 5

Szerelhető falra, leszúrható a földbe. 21 LED világít benne, nem kell neki áramellátást kiépíteni, mert napelemes, akkumulátoros. Teljes feltöltöttség esetén kb. 15 órás üzemidő érhető el, van benne fényszenzor, így csak akkor kapcsol be, ha erre szükség van.

Ezért a lámpáért most 3275 forintot kell fizetnünk itt:

BlitzWolf BW-OLT2 napelemes kertilámpa

 


 

ZTTO Z-81 UNIVERZÁLIS KERÉKPÁROS TELEFONTARTÓ

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 3

Nem egy túl bonyolult szerkezet, de egész jól néz ki, és alumíniumból készül. Egy műanyag olcsó darabnál biztostartósabb lesz, az ára pedig a BG0bd8d7 kuponkóddal mindössze 2383 forint itt:

ZTTO Z-81 UNIVERZÁLIS KERÉKPÁROS TELEFONTARTÓ

 


 

KING DO WAY 4 darabos ruhatartó csomag

KING DO WAY 4 Pcs Clothes Storage Bags Ziped Underbed Wardrobe Closet Boxes Closet Organizer Home Outdoor Travel

Ahogy látható ez nem keményfalú doboz, hanem puhafalú ruha tartó. Mi ilyesmibe szoktuk télen a nyári pólokat, nyáron a téli pulóvereket tartani, de gondolom fel lehet ezer más dologra is használni, hiszen rugalmas és jól szellőzik. A tartó mérete 60 x 43 x 35 cm, a csomagban 4 darab van belőle. A BGAMSO kuponkóddal ezekért most 3930 forintot kérnek itt:

KING DO WAY 4 darabos ruhatartó táska

 


 

ELEGIANT EGL-02S LED LÁMPA

27 Karácsonyi ajándékötlet messze 10 ezer alatt EU raktárból! 14

Ez nem egy túl nagy lámpa, de cserében az ára sem nagy. 10 colos, 3 színmódot tud, 160 LED világít benne. A gyártó vlogoláshoz, videózáshoz, sminkeléshez ajánlja. Egyetértek vele, kb. ezekre jó. Az ára igen csekély, a BGAFF1130 kuponkóddal 2619 forintot kell fizetnünk érte itt:

ELEGIANT EGL-02S LED LÁMPA

 


 

7 sebességes habverő

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 6

Telejesen egyszerű gép, mindenféle sallang nélkül. Ennyi pénzért természetesen még nem akkumulátoros, kell neki egy konnektor. Kapunk hozzá dagasztó- és habverőszárat, a fordulatszám 7 fokozatban állítható. Azt hiszem ennél többet nem érdemes tudni róla, illetve talán még az árát. Jelenleg kupon nélkül 3930 forintot kérnek érte itt:

7 sebességes habverő

 


 

XIAOMI Notebook

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 7

Becsapós a neve, hiszen a notebook magyarul nem csak a hordozható számítógépet, hanem az egyszerű jegyzetfüzetet is jelenti. Ebben a cikkben, 300 pénzért ez nyilván ez utóbbi lesz. Xiaomitól érkezik, A5-ös éretű, 80 grammos papírból készült lapokkal. A Xiaomi szerint elegáns, szerintem csak annyira az, amennyire egy közepes árú notesz az lehet. Azért a Xiaomitól rossz dolgokat nem szoktunk kapni, így, ha hozzám hasonlóan szeretsz körmölni, és a napi dolgaid jegyzetfüzeben rögzíteni, akkor arra tökéletes lesz!

Spanyol raktárból, fekete, kék vagy szürke borítóval 2947 forintért veheted meg itt:

XIAOMI Notebook

 


 

MINI TESLA TEKERCS (DIY)

Geekcreit® DIY Mini Tesla Coil Module Unassembled 15W DC 15-24V 2A Plasma Speaker Electronic Kit

Ez a csomag azoknak lesz jó ajándék, akik szeretnek barkácsolni, forrasztgatni. A készletben minden megtalálunk, amivel egy működőképes Tesla tekercset hozhatunk létre, ezzel aztán végezhetünk érdekes kísérleteket. Hogy mást ne mondjak a közelében világítani fognak a fénycsövek, persze anélkül, hogy áram alá helyeznénk őket. Sőt, van a nyomtatott áramköri lapon egy hangbemenet is, így még zenélni is fog a tekercsünk.

Ez valóban érdekes és hasznos ajándék. Hasznos, legalábbis abban az értelemben, hogy a kamasz gyerekünk legalább egy ideig nem a telefonját bámulja, aztán, még az is lehet, hogy felkelti az érdeklődését a fizika iránt. Természetesen felnőtteknek is jó játék, és nem is kérnek érte sokat.

A cseh raktárból jön ez is, 2947 forintot kell érte fizetnünk itt:

MINI TESLA TEKERCS (DIY)

 


 

BLITZWOLF BW-NET5 MINI 300M USB WIFI ADAPTER

15 érdekes kínai kütyü EU raktárból 3000 forint alatt 3

Gyaníthatóan egyre kevesebb számítógéphez van szükség külső wifi adapterre, de azért az asztali gépek, vagy régebbi notebookok esetén jól jön az ilyen. Asztali gépnél kényelmesbb, egyszerűbb és olcsób egy ilyet használni, mint belső kártyát vásárolni, régi hordozható gépeknél meg valószínűleg gyorsabb, mint a beépített csatoló.

Ára szinte ennek sincs, 2996 forintért tehetjük kosárba az alábbi hivatkozáson:

BLITZWOLF BW-NET5 MINI 300M USB WIFI ADAPTER

 


 

300 MILLILITERES PÁRÁSÍTÓ ÉS ILLATOSÍTÓ HANGULATFÉNNYEL

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 9

Leginkább irodákba, számítógépes munkahelyre tudom elképzelni, ahol helyileg tudunk javítani a levegő párásságán és illatán. Szerencsére annyit is kérnek csak érte amekkora, hiszen 3275 forintért, három szín közül választva megvehetjük itt:

300 MILLILITERES PÁRÁSÍTÓ ÉS ILLATOSÍTÓ

 


 

NEWYES SZÁMOLÓGÉP DIGITÁLIS RAJZTÁBLÁVAL

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 14

Nem tudom hányan használnak még ilyen asztali számológépet, de ezt érdekesnek találtam, mert a megszokott funkciók mellett kapott egy kicsi digitális rajztáblát is, ahova jegyzetelhetünk, rajzolhatunk. USB Type-C poton keresztül tölthető. Az ára 3275 forint itt:

NEWYES SZÁMOLÓGÉP DIGITÁLIS RAJZTÁBLÁVAL

 


 

HANDSKIT 8 WATTOS, USB-S PÁKA – 3100 FT

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 15

Gyors felmelegedés, választható hőmérséklet 330 és 450 fok között, automatikus alvómód, mindössze 20 grammos tömeg. Ezek a főbb képességek, és ezzel a mondattal, valamint a címmel el is mondtam mindent. A vaskaput ne akard ezzel forrasztani, de finomabb dolgokhoz pont jó lesz! Szerencsére ez is olcsó, 3275 forintba kerül itt:

HANDSKIT 8 WATTOS, USB-S PÁKA

 


 

BLITZWOLF BW-CR1 3 AZ 1-BEN KÁRTYAOLVASÓ – 3700 FT

A legjobb EU raktáras kínai kütyük messze 5000 alatt 16

Leginkább telefonokhoz, tabletekhez vagy notebookokhoz lesz megfelelp ez a kártyaolvasó. Az egyik oldalon USB Type-C, a másikon MicroUSB, de ha a fület lehajtjuk, akkor hagyományos USB csatlakozót kapunk. Szóval, ez egy 3 az egyben egység, lényegében minden USB-s csatlakozóhoz használható. A sebesség 5 Gbps, a felület USB 3.0, szóval gyors is, ahogy annak lennie kell. Az ára is jó, a BG6f53e7 kuponkóddal 3603 forintért megvehetjük itt:

BLITZWOLF BW-CR1 3 AZ 1-BEN KÁRTYAOLVASÓ

 


 

BLITZWOLF BW-LT30 A LÁMPAOKOSÍTÓ

A hét legjobb kínai kütyüi bőven 5000 Ft alatt 7

Valószínűleg sokan vannak, akik örülnének, ha az otthonuk kicsit okosabb lenne, mint amilyen. Ez könnyebben megoldható, mint gondolnátok. Ha szeretnéd meghagyni a hagyományos kapcsolókat, és nem szeretnél a drága wifis okoségőkre költeni, akkor egy ilyen lámpa okosító kell neked. Bele tudsz csavarni bármilyen hagyományos foglalattal rendelkező LED-es égőt, és le-föl tudod kapcsolni a telefonodról, akár távolról is. A lényeg, hogy legyen a mobilon valami féle internet.

Kupon nincs hozzá, de az ára így sem ver senkit a földhöz, 3275 forintot kérnek érte itt:

BLITZWOLF BW-LT30 A LÁMPAOKOSÍTÓ

 


 

BLITZWOLF BW-TF3 32 GB-OS MEMÓRIAKÁRTYA

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 8

Igazából nem csak 32 GB-os kapacitásút lehet itt találni, hanem 64- 128 és 256 GB-ost is. A legolcsóbb 32 GB-os verzió még csak U1-es, vagyis maximum FHD felbontású anyagok rögzítésére ajánlott, de a másik 3 kártya már U3-mas, ami azt jelenti, hogy akár 4K anyagok rögzítésére is elég a sebességük. Ez a sebesség persze nem csak akkor jön jól, ha videót rögzítünk rájuk, hanem minden esetben, például akkor is, ha a telefonunkban, háttértárként használjuk őket.

Az ár telrmészetesen alacsonyabb, mint itthon, a 32 GB-os verzió ára a kuponnal 2619 forint.

BLITZWOLF BW-TF3 32 GB-OS MEMÓRIAKÁRTYA

 


 

3D puzzle

Kínai kütyük 3000 forintért, akár ajándéknak is! 9

Nem igazán találtam jobb elnevezést ezekre a a bambuszból készült játékokra. Ahogy a képen látszik, ezek amolyan ördöglakat féle dolgok, csak persze ezekkel nem kell/lehet semmit bezárni. Amolyan 3D fejtörők, amiknek a szét/összeszerelése lesz a kihívás. Ne számítsatok nagy valamikre, ezek egészen kicsi, 4,5 x 4,5 centiméteres játékok. 3 féle található a linkre kattintva, ezek ára 1964 forint kupon nélkül itt:

3D puzzle

 


 

ZÁRSZÓ

 

A végére ismét a szokásos dolgok! Ha szeretnél olcsón vásárolni, akkor csatlakozz Facebook csoportunkhoz, mert olyan kupon nincs, amit nem találunk meg!

KÍNÁBÓL VÁSÁRLÓK FACEBOOK CSOPORTJA

YouTube csatornánkon rengeteg videós teszttel, élő adással várunk, ráadásul, most mobiltelefont nyerhetsz. Iratkozz fel!

HOC TV YOUTUBE CSATORNA

A cikk írásakor minden termék Eu raktárból (CZ, PL, ES vagy FR) rendelhető. Figyelj oda, ha az EU raktárból kifogynak a termékek automatikusan a kínai raktárra ugrik át a link.

Ha kínai raktárból rendelsz, akkor használd az EU Priority Line szállítási módot, a Banggood ezt vámmentesnek mondja július 1. utáni érkezésnél is. Azért biztos, ami biztos alapon úgy számolj, hogy a 399 forintos vámkezelési költséget kínaából történő rendelésnél fizetned kell majd! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.