Válassza az Oldal lehetőséget

Komoly kedvezmény a Xiaomi Roborock S50 robotporszívóra (kupon)

Komoly kedvezmény a Xiaomi Roborock S50 robotporszívóra (kupon)

Egészen hihetetlen áron kapjuk ma meg a legjobb Xiaomi porszívót!

Képtalálat a következőre: „roborock s50 hoc.hu”

Van az úgy, hogy érdemes a jobb árra várni, kitartóan, türelmesen, mert az akciók előbb vagy utóbb megtalálnak minket.

Komoly kedvezmény a Xiaomi Roborock S50 robotporszívóra (kupon) 1

A Xiaomi Roborock S50 sokáig az 500 dolláros kategóriában hasított, ám szép lassan a tényleg megfizethető ársávba csúszik. Már a két hete elérhető 405 dollárt is jónak gondoltuk, ám ma egy 100 darabos készlet erejéig, a b6c54b kuponkódot használva még ennél is sokkal olcsóbban, 369,99 dollárért tehetjük kosárba.

Xiaomi Roborock S50 vásárlás (369,99 dollár)

A Roborock S50-rül már többször írtunk, a porszívóról készült tesztünk pedig az utóbbi évek egyik, ha nem a legolvasottabb írása lett. Ez is mutatja, hogy a gép iránt óriási az érdeklődés, amin persze nem is csodálkozunk. Prémium felszereltségért szeretünk középkategóriás árat adni!

A Roborock S50 mindent tud, amit ma egy robotporszívótól elvárhatunk. Lézeres egységgel valós időben térképezi fel lakásunkat, a beérkező adatok alapján pedig ugyancsak valós időben tervezi meg a takarítás útvonalát, hogy a lehető legrövidebb úton, a lehető leggyorsabban és a lehető legkevesebb energiát elhasználva takarítsa ki helyettünk a lakást. A lézeres érzékelő használatával ráadásul a privát szféránk sérülésétől is kevésbé kell tartanunk, mint a kamerával felszerelt porszívók esetén.

A Xiaomi okosotthon ökoszisztémába építhető porszívó képes a lakás térképét elraktározni, jelölhetünk ki neki egyéni takarítandó területeket, de ha akarjuk bizonyos részeket kihagy a porszívózásból. Ezernyi szenzora segítségével nem üti össze a bútorok lábait, és könnyedén kiszabadul bonyolult helyzetekből is. Nem esik le a lépcsőn, és azt is észreveszi, ha szőnyegre téved, ilyenkor magasabb szívóerőre kapcsol, hogy a szálak közül is maradéktalanul eltávolítsa a port.

Komoly kedvezmény a Xiaomi Roborock S50 robotporszívóra (kupon) 2

A Roborock S50 nagyméretű akkumulátorával a kimondottan nagy lakásokkal is képes egy töltéssel végezni, szívóereje több fokozatban állítható, portartálya méretes. Az aljára szerelt felmosófejjel felsúrolni ugyan nem fog, de a takarékosan használt vízzel feltörli, tökéletesen pormentessé varázsolja padlónkat.

Ahogy feljebb olvashattátok, most egy 100 darabos készlet erejéig a gépet 459,99 dollár helyett 369,99 dollárért (107 ezer forint) vehetjük meg a b6c54b kuponkód használatával. A vám és ÁFA mentességet biztosító EU Priority Line szállítás ingyenes!

Itt tudod megvásárolni:

Xiaomi Roborock S50 vásárlás (369,99 dollár)

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2

Partnereink