Válassza az Oldal lehetőséget

Kompakt és bivaly erős az új Armor túlélő telefon

Kompakt és bivaly erős az új Armor túlélő telefon

Ez a strapamobil mindent tud, és még annál is többet.

Ulefone Armor 3WT 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - Orange

Az Ulefone sorban mutatja be a különböző strapatelefonjait, igyekezvén minél több bőrt lehúzni, a jól bejáratott Armor névről. Magam részéről azon sem csodálkoznék, ha az Armor hamarosan külön márkaként jelenne meg, mert annyi különféle mobil kapható már ezzel az elnevezéssel, és annyira jó cseng, hogy megérné leválasztani az Ulefone portfóliójából.

Ulefone Armor 3WT 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - Orange

Az Ulefone Armor 3 kétféle variációban érhető el, a drágábbikban walkie-talkie funkció is tallható. Ettől eltekintve a két mobil minden képességében megegyezik. A központi egység a MediaTek Helio P70, ami a prociba épített 8 magjával, 2,1 GHz-es órajelével, az integrált Mali G72-es grafikus gyorsítóval és a dedikált mesterséges intelligencia processzorral, kitűnő alapot biztosít. A beépített memória 6 GB, a háttértár 64 GB kapacitású. A telefon kijelzője a mai monstrumokoz képest kicsi, mindössze 5,7 colos a képátló, ám a felbontás íg yis 1080 x 2160 pixel, így a panel pixelsűrűsége kiemelkedően jó. Kamerából nem kapunk sokat, de ez a telefon nem is a fényképezésről szól. Azért, becsületükre legyen mondva, az egyetlen hátlapi fényképező viszont tisztes képességekkel rendelkezik, a 21 megapixeles felbontás (Sony szenzor) és az f/1.8-as appertúra érték egyáltalán nem lebecsülendő. A telefon érdekességei azonban csak most kezdődnek.

Ulefone Armor 3WT 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - Orange

Az Ulefone, most már minden strapatelefonját ellátja a legerősebb, manapság elérhető védelemmel. Szokás szerint könnyedén átlépik a megszokott IP68-as por és víz elleni védelmet, és a jóval erősebb, sokkal több megpróbáltatást is kibíró IP69K jut a telefonjaiknak. Sőt, most sem maradt ki MIL-STD-810G katonai szabványnak való megfelelőség sem, szóval, amit ma egy telefon kibírhat, azt az Armor 3WT ki fogja bírni.

Ulefone Armor 3WT 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - Orange

Újabb kiemelkedően jó képesség az akkumulátor kapacitása, ami ebben a készülékben 10 300 mAh. Ilyen kapacitással ez a telefon könnyedén teljesítheti az 5-6 hat napos akkumulátoros működést, de takarékos használat mellett az ehy hét sem elérhetetlen vele. További jó pont, hogy a Reverse Charge, vagyis fordított töltési mód is elérhető, ami agyszerűbben annyit jelent, hogy a telefont külső akkumulátorként használva más eszközöket is feltölthetünk.

Ulefone Armor 3WT 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - Orange

Ezek után hab a tortán a Walkie-Talkie mód, az NFC megléte, a többféle navigációs műhold hálózat támogatása, a rengeteg szenzor, amikre komplett alkalmazáscsomag épül, vagy a víz alatti fényképezés képessége. Igazi túlélő telefon ez, igaz az ára sem alacsony. Szerencsénkre a bevezető akcióhoz kaptunk egy 50 dolláros kupont, amivel az ár emészthetőbbre mérsékelhető. Ugyan akkor figyelembe kell venni azt is, hogy ez a telefon jóval túlmutat a telefon funkciókon, ez inkább egy műszer már, mint egy hagyományos mobil, így az érte elkért felár is teljesen érthető.

Ulefone Armor 3WT 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - Orange

Ha szeretnél magadnak egy ilyen telefont, akkor a BGA3WT kuponkódot használd a vásárláshoz, itt:

Ulefone Armor 3WT okostelefon 6/64 GB

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2