Válassza az Oldal lehetőséget

KOSPET TANK M1 – elpusztíthatatlan okosóra

KOSPET TANK M1 – elpusztíthatatlan okosóra

KOSPET TANK M1 vérbeli strapaóra strapás környezethez.

KOSPET TANK M1 - elpusztíthatatlan okosóra 1

Ez már a második strapabíró okosórája a Kospetnek, és sikerült szintet lépniük. Lényegében elpusztíthatatlan órát készítettek.

Kezdjük ott, hogy természetesen vízálló, de nem akármennyire. Nem csak a szokásos IP68-as tanúsítványt kapta meg, hanem az IP69K-t is, ami azt jelenti, hogy lényegében mindenféle vizes és poros környezetnek ellenáll, ide értve a nagynyomású vzzel történő locsolást is. De ez még nem elég, hiszen az óra a sokkal többet kívánó MIL-STD810 katonai szabványnak is megfelel, amiben a közvetlen napsugárzás, a savas környezet és az extrém hőterhelés elviselése is követelmény.

KOSPET TANK M1 - elpusztíthatatlan okosóra 2

A gyári adatok szerint a KOSPET TANK M1 bírja az extrém nagy nyomás, így 50 méteres mélységig vízálló. De bírja az extrém alacsony nyomást is, így 12 182 méter magasságig működőképes marad. Nem okoz gondot a durván párás környezet sem, akár 95 százalékos páratartalom mellett is használhatjuk. Mehetünk vele hidegbe, melegbe, a normál működés mínusz 40 és plusz 70 fok között biztosított. Kibírja az ütést, a rázkódást, 8 órán keresztül garantáltan nem ázik be.

KOSPET TANK M1 - elpusztíthatatlan okosóra 3

És ezek eddig csak a fizikai ellenállóképesség volt!

A tudás is megfelelő, lényegében megkapunk mindent, amit elvárhatunk egy ilyen órától. Mindent nem is sorolok fel, csak a lényegesebb képességeket. Van szív- és alvásmonitor, várnyomás- és véroxigénszint mérés. Támogat 24 sportmódot, a sétától az ugrókötelezésen át az úszásig van minden. Kapunk lépésszámlálót, kalóriaszámlálót és követhetjük a megtett távolság változását is.

KOSPET TANK M1 - elpusztíthatatlan okosóra 4

Az órában elég nagy akksi van, a 380 mAh elég arra, hogy 50 napos készenlétiidőt, vagy 15 napos átlagos használatot tegyen lehetővé egy töltéssel. A kijelző nagy, 280 x 320 pixeles, természetesen érintésérzékeny. Az óra tömege mindössze 55 gramm.

KOSPET TANK M1 - elpusztíthatatlan okosóra 5

Azt hiszem a fentiek elég megygőzőek, és akkor az árról még nem is szóltam. A Banggoodon a bevezető akcióban, a TANKM1FANS kuponkóddal 16 ezer forintért vehetjük meg. Elég baráti az ár! Figyelj oda, hogy a rendelés a kínai raktárból történik, így a vámmentes érkezéshez használnod kell a Priority Direct Mail szállítást, és be kell tenned a pipát a Tariff Insurance jelölőbe. A szállítás teljes költsége biztosításokkal együtt 474 forint lesz itt:

KOSPET TANK M1 – elpusztíthatatlan okosóra

KOSPET TANK M1 - elpusztíthatatlan okosóra 6

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.