Válassza az Oldal lehetőséget

Közeledik az MWC 2018, rossz hírek jönnek a Xiaomitól

Csak pletykák ugyan, de tényleg nem jók.

img_1977-640x338.jpg

Közeledik a Mobile Word Congress 2018 kapunyitása. Az összes eddigi információ szerint ezen a kiállításon mutatkozott volna be az új Xiaomi zászlóshajó, az Mi 7, de a friss hírek szerint lehet, hogy ez a debütálás most elmarad. Ennek okaként sokan a Samsung új csúcstelefonjának a kiállítás előttre tervezett bemutatóját tartják. Vagyis az ok, hogy a Xiaomi nem akar a nagy tumultusban tülekedni, inkább megvárják, hogy csendesedjen a nagy bemutatók utáni vihar, és ekkor dobják be az új telefonjukat.

xiaomi-mi-7-render.jpg

Az Androidheadlines információi szerint egy magas szinten dolgozó Xiaomi alkalmazott súgta meg, hogy a cég nem fog nagy bejelentésekkel előrukkolni, ez pedig, ha igaz, akkor azt jelenti, hogy az Mi 7-el még sem ismerkedhetünk meg. Ezek szerint két telefonra számíthatunk, ezek pedig az Mi MAX 3 és az Mi MIX 2S.

Ez utóbbi telefon létezését azonban hivatalosan meg sem erősítették eddig, sokan egy iszonyat nagy hoaxnak tartják, nem ok nélkül. Az eddigi pletykák szerint az Mi MIX 2S egy tovább fejlesztett Mi MIX 2 lenne, de az iPhone X féle, félszigetként benyúló kamera és szenzor csoporttal.

xiaomi-mi-mix-2s-leaked-3-e1510158245808.jpg

A telefon létezése számunkra finoman szólva is kétséges, még pedig két ok miatt. A Xiaomi nem arról híres, hogy ilyen nyilvánvaló módon koppintson le más gyártókat, ráadásul a hírek szerint az Apple rajongóknak sem igazán jött be az X képernyőjének elrendezése, a verebek már azt csiripelik, hogy előfordulhat, az Apple a tervezetnél előbb leállítja a gyártást a kereslet rohamos csökkenése miatt.

Ha ez nem lenne elég, akkor az eddigi pletykák szerint az Mi MIX 2S is a legerősebb Qualcomm lapkával, a Snapdragon 845-el érkezne, arra viszont nagyon kevés esélyt látunk, hogy a Xiaomi ne a csúcstelefonnak számító, biztosan ugyanezzel a lapkával szerelt Mi 7-et akarná előbb piacra dobni.

Szóval a lényeg, egyelőre nagy a bizonytalanság a cég telefonjainak bemutatkozása körül, ha újabb információk érkeznek megírjuk!

Közeledik az MWC 2018, rossz hírek jönnek a Xiaomitól 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.