Válassza az Oldal lehetőséget

[Kupon] DJI Mavic Pro – a legjobb drón, őrült szezon előtti áron

Biztos vagyok benne, hogy őszig ennél olcsóbban már nem fogod tudni megvenni.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 5

Itt a jó idő, aki teheti drónra pattan, hogy megörökítse a nyári kalandjait, a túrák, kirándulások helyszínét a levegőből is. A DJI Mavic Pro-nál jobb társat erre nem találsz, így érdemes meggondolni, hogy megvárod, hogy elinduljon a szezon és felmenjenek az árak, vagy most, még a szezon eőtt lecsapsz rá, és hazaviszed 38 ezer forinttal olcsóbban.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 1

A DJI Mavic Pro egy félprofi kamera platform, ami nagyjából azt jelenti, hogy segítségével borzasztó jó minőségű 4K-s légi videókat csinálhatunk nyaralás közben vagy egyszerűen csak otthonunk közelében.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 2

A Mavic Pro elképesztő képességekkel rendelkezik. Kis mérete ellenére 7 kilométeres hatótávval bír, persze ezt a domborzat csökkentheti. A legnagyobb repülési sebessége 65 km óránként. Nekem sikerült már erős hátszéllel közel 80-at is elérnem, de akkor visszahozni sem volt egyszerű. 🙂 A maximális repülési magasság 5 km. A drón tájékozódását segíti a beépített GPS és GLONASS navigáció, illetve a gépbe épített kamerák és szenzorok, amikkel képes az elé kerülő akadályok elkerülésére is.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 3

A DJI MAvic Pro segítségével egész csapat kameramant válthatunk ki, mivel előre programozottan képes minket követni a megadott távolságban is irányból úgy, hogy közben folyamatosan minket filmez. A követést kombinálhatjuk körözéssel is, amikor a beállított magasságban és fordulókörben repül körülöttünk.

DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter 4

Szóval ez egy nem mindennapi eszköz, amivel rengeteg szép élményt örökíthetünk meg nyári kalandjaink során.

A mostani akció azért különleges, mert az akciós ár olyan alacsony, hogy ilyet utoljára a karácsonyi ünnepek előtt, konkrétan a Fekete Pénteken láthattunk. A DJI MAvic Pro ára raktárankét eltérő, 1200 dollár és 999 dolár között változik. A mostani akcióban, a HKDJIMV kuponkóddal 849 dollárért, vásárolhatod meg, így a legjobb árhoz képest is 38 ezer forintot spórolsz.

Ráadás ajándék, hogy a vám és ÁFA mentességet ígérő Priority Line – EU Express szállítást is ingyen kapjuk meg. Mindenképpen ezt válaszd rendeléskor!

Ha érdekel az ajánlat, akkor a HKDJIMV kuponkóddal itt megtalálod: DJI MAvic Pro mini

További DJI drón ajánlatok kuponos és normál akcióban: 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2

Partnereink