Válassza az Oldal lehetőséget

Kupon szüret a Banggood áruházban

Kupon szüret a Banggood áruházban
84 / 100
Itt az ősz, a szüreti időszak, de a Banggoodon nem szőlőt szedünk, hanem kupont!

Kupon szüret a Banggood áruházban

Olvasóink sok termékre szoktak kupont kérni tőlünk, mi pedig, megtalálunk minden élő, használható kedvezményt. Vannak azonban az áruházban olyan kuponok, amiket nem tudunk odaadni, mert mindenkinek, magának kell azt kérni.

 

A Coupon Center a Banggoodon pont erről szól. A két, állandóan változó kiemelt termék alatt, hét különböző témakörben kérhetünk kuponokat a kiemelt ajánlatok között, vagyis ez négyszer hét kuponos ajánlatot jelent. Ezalatt találjuk a normál kuponokat, amiket 10 csoportba osztottak, itt összesen tovább 148 kedvezményes, kuponos áron megkapható terméket találunk. Ezek közül sajnos sok elfogyott már, de így is vannak érdekes termékek jó árakkal.

 

Ha kupont szeretnétek kérni, akkor a Grab It, vagy, ha magyarra van fordítva az oldal, akkor a Fogd meg gombra kell kattintani, ha van kuponkód az meg is jelenik, a Copy to Use gombra kattintva pedig a vágólapra másolódik.

 

Sokan próbálnak kupont igényelni, így néha a szerver foglalt üzenetet kapjuk, ilyenkor érdemes tovább kattintgatni, előbb utóbb jó lesz! A kuponok gyorsan fogynak!

 

A kuponos oldalt itt találjátok:

Banggood Coupon Center

Hasonló hírek oldalunkon

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2