Válassza az Oldal lehetőséget

Küszöbön az ASRock Radeon sorozata

Küszöbön az ASRock Radeon sorozata

Megerősítést nyertek a korábbi pletykák, most már a pontos modelleket is ismerjük.

ASROCK Radeon RX 500 Phantom Series

A napokban beszámoltunk róla, hogy az ASRock belép a grafikus kártyák piacára. A fejlesztők választása érdekes módon az AMD-re esett, noha a vörösök kínálata inkább a virtuális pénzek előteremtésében, semmint a játékokban jeleskedik. Az ASRock Phantom Gaming család ráadásul a korosodó Polaris chipekre épít, a nagyobb teljesítményű, Vega 56 és 64 vezérlők bevetése egyelőre várat magára. A kínálat első körben a következő lesz:

Az árakról és a rajtról még nem kaptunk hivatalos információkat, annyi biztos, hogy a lista utolsó két szereplője kedvezőbb árcédulával fog futni, a Radeon RX 580 pedig combos hűtése – mely egyébként roppant mód hasonlít az XFX RX Vega Dual Dissipation megoldására – okán jó eséllyel veszi fel a harcot a konkurens modellekkel.

ASRock Phantom Radeon Series

A fenti képen megfigyelhető, hogy az ASRock viszonylag bátran játszadozott az órajelekkel, azonkívül a szoftveres támogatásnál sem kell szégyenkeznie (Phantom Gaming Tweak), hiszen itt is lesz mód a grafikus kártyák főbb paramétereinek módosítására.

Forrás: videocardz.com, ASRock

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2