Válassza az Oldal lehetőséget

Lámpák, akkumulátorok és egyéb világítástechnikák akciója a Banggoodon

Lámpák, akkumulátorok és egyéb világítástechnikák akciója a Banggoodon

Nagyon jó árak várnak minket, érdemes körülnézni az oldalon.

lights

Az ajánlatok között találunk a kerékpár világítástól az akkumulátorokon keresztül az okos Xiaomi lámpákig mindent. Van néhány kuponos, és sok kupon nélküli akció is. A Xiaomi RGB okosizzója például kupon nélkül is csak 16,89 dollárba kerül, de nagyon jó vétel az 5 dolláros Blitzwolf ledszalag vagy a karos kültéri napelemes lámpa, amiért most csak 9 dollárt kell fizetnünk. 10 dollárért kapunk komoly biciklis, 9 dollárért komoly fejlámpát, de komoly fényerővel bíró, szereléshez vagy kempingezéshez használható ledes reflektorok is vannak már 7,5 dollártól.

Tényleg érdemes az oldalt végig görgetni, ha elemlámpát, kerékpáros lámpát, okoségőt vagy akár ledes villanyszereléshez keresel tartozékokat!

Az akciókhoz ide kattints:

Light Up Your Life – lámpák akciója a Banggoodon!

 

 


Ne feledkezzetek meg róla, hogy bármit vennétek, vásárlás előtt keressetek meg minket, hogy megnézzük hol kapható a kiszemelt termék a legolcsóbban, esetleg kuponnal egybekötve, mert olyan kupon nincs, amit mi nem találunk meg! Csatlakozzatok Facebook oldalunkhoz és keressetek minket privátban. Csatlakozhattok Facebook csoportunkhoz is, ott pedig nyugodtan kérdezhettek új bejegyzést írva is! 

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2