Válassza az Oldal lehetőséget

LC-POWER tápos és házas újdonságok

LC6550 V2.2 – 550 W

LC-POWER tápos és házas újdonságok 1 LC-POWER tápos és házas újdonságok 2

Az LC6550 V2.2 a Super Silent család tagja. A csomagolást, illetve a dobozt illetően nem ütköztünk meglepetésekbe, a megszokott LC-POWER stílus köszöntött minket. Egyszerű külső, kellő információmennyiség, hordozást megkönnyítő pántocska – ezek a jelszavak. A tartalomról hasonlóan tudunk vélekedni, csak a legszükségesebbeket találjuk a pakkban, azaz magát a tápegységet, egy — a működtetéshez ugyebár nélkülözhetetlen — tápkábelt és egy rövid használati útmutatót.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 3

Maga a táp külsőre nagyon kellemes benyomást nyújt, a teljesen (matt)feketébe öltöztetett doboz a fekete 12 cm-es ventilátorral, ventiráccsal és matricákkal egyfajta eleganciát sugároz. További pozitív elbírálást érdemel a hátlap, ahol a gyártó a méhkaptár formájú szellőzőrács kialakítást választotta, ráadásul a szemek az átlagosnál nagyobb méretűek, így a felmelegedett levegő optimális áramlás esetén könnyen távozhat a házból.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 4 LC-POWER tápos és házas újdonságok 5

Szintén jó hírekkel szolgálhatunk a kábelezést illetően. A főtáp kötege harisnyázott, a fekete csatlakozók pedig — amellett hogy jól illeszkednek az összképbe — a “jobbik fajtából” valók, például nem a legolcsóbb, rugalmatlan és kirobbanthatatlan molex csatlakozókat alkalmazták, hanem a sokkal barátságosabb, az eltávolítást segítő fülekkel ellátott verziót.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 6

Rendelkezésre álló csatlakozók:

20 + 4 tűs főtáp

1 darab

4 tűs P4 táp

1 darab

6 + 2 tűs PCI Express

1 darab

SATA

4 darab

molex

4 darab

FDD

1 darab

A táp összteljesítménye 550 W, a legtöbb felhasználó számára ez több, mint elegendő. A különböző ágak terhelhetőségéről és egyéb jellemzőiről a táp oldalán található matrica minden lényegi információt elárul:

LC-POWER tápos és házas újdonságok 7

A gyártó a technikai paraméterek közül a táp idle — azaz készenléti — fogyasztását emelte ki, mely mindössze 1 W. A termék természetesen PFC-vel is rendelkezik, valamint megfelel a ROHS környezetvédelmi, a CE és a TÜV előírásoknak.

LC8400P V2.3 – 400 W

LC-POWER tápos és házas újdonságok 8 LC-POWER tápos és házas újdonságok 9

Ez a modell a Metatron szériát erősíti, 400 W-os összteljesítménye még mindig az a kategória, mely az igények többségét képes kielégíteni. A külsőt tekintve gyakorlatilag bemásolhatnánk a fenti típusnál leírtakat, ugyanis a két egység annyira hasonlít egymásra, mint két tojás. A doboz a “zöld felfogást” igyekszik eszünkbe juttatni, a belső tartalom pedig a megszokott, azaz maga a táp robbantópárnás zacsiba csomagolva, a 230 V-os tápkábel és a használati útmutató.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 10

A külsőt tekintve tehát maradt az elegáns fekete ház, a 12 cm-es fekete légkavaró a megegyező színű ventiráccsal és a méhkaptáros oldalsó szellőzőráccsal.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 11

A kábelek jellemzői is passzolnak, tehát a főtáp kötege harisnyázott, a többi szabad, a csatlakozók feketék, és megőrizték a kellemes tulajdonságokat, mint például a könnyen eltávolítható molexek.

Rendelkezésre álló csatlakozók:

20 + 4 tűs főtáp

1 darab

4 + 4 tűs P4 táp

1 darab

6 + 2 tűs PCI Express

1 darab

SATA

4 darab

molex

4 darab

FDD

1 darab

A technikai paraméterekkel kapcsolatos információk begyűjtésében továbbra is partner a tápegység oldalán található matrica. A két darab 12 V-os ág egyenként 12 A-rel terhelhető, összteljesítményük 288 W. A gyártó ennél a modellnél is kiemeli az alacsony készenléti fogyasztást, mely 0,9 W, de ennél is örömtelibb hír, hogy a termék támogatja a 80 Plus tanúsítványt. A gyártó specifikációi szerint az LC8400P 84 %-os hatásfok elérésére képes.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 12

Ilyen tulajdonságok mellé természetesen nem hiányzik az aktív PFC megléte, valamint a CE, a TÜV és a ROHS szabványok követelményeinek teljesítése.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 13

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2