Válassza az Oldal lehetőséget

LC-POWER tápos és házas újdonságok

Térjünk át a belsőre, hiszen az is fontos, sokaknak talán még fontosabb, mint a külső!

LC-POWER tápos és házas újdonságok 1

A ház belsejéről egyáltalán semmi rosszat sem tudunk írni. Kezdjük inkább a jó tulajdonságok felsorolását:

  • Vastag lemezelés, mindenhol visszahajtott élekkel, hogy ne szabdalja szét a kezünket. Ahogy már írtuk, elfér benne egy teljes méretű ATX-es alaplap.
  • A táp normál méretű, így könnyen cserélhető, ráadásul, ha nem lennénk megelégedve a gyárival, akkor beépíthetünk mást is, vagy kicserélhetjük ebben a ventilátort egy teljesen hangtalanra.
  • Normál méretű optikai meghajtót építhetünk be, tehát nincs szükség notebook meghajtóra.
  • Az alsó és a felső lapon két-két ventilátorhelyet kapunk, az egyik helyen ventilátorral, így a szellőzéssel sem lesz probléma. Alul bemegy a hűvös levegő, felül pedig kimegy a meleg.
  • A kábelek megfelelő hosszúságúak, így könnyen és szépen elvezethetjük őket, a feliratozás is rendben van, így a bekötés sem lesz nehéz.
  • Az optikai meghajtó és a merevlemez csavarozás nélkül, sínek segítségével szerelhetők be.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 2

Ha nagyon szőrös szívűek akarunk lenni, akkor talán abba köthetünk bele, hogy csak egy merevlemez beépítésére van lehetőség. Igaz, a hely kihasználása így is példa értékű, a ház mérete miatt több háttértárat valóban nem tudunk elhelyezni. Öröm az ürömben a külsőnél említett eSATA-csatlakozó, melyen keresztül külső tárolót csatlakoztathatunk.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 3 LC-POWER tápos és házas újdonságok 4

Összegzésképpen leírhatjuk, hogy az LC-POWER házikója nagyon pofásra sikerült. A kijelző tartalmazhatna több hasznos adatot, de talán ez az egyetlen olyan pont, amibe bele mertünk kötni. A külső és a belső egyaránt tetszetős, a felhasznált anyagok minőségére nem lehet panasz. Ahogy írtuk, a ház három színben érhető el, pontosabban a három szín csak az előlapon jelentkezik, ott azonban meghatározó módon.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 5 LC-POWER tápos és házas újdonságok 6

Ezt a házat vörös beütéssel el tudjuk képzelni egy fiatalos IKEA nappaliban is, ezüstben vagy feketében pedig jól mutathat egy elegánsabb lakásban is. Azok számára, akik HTPC építésére keresnek számítógépházat, mindenképpen ajánlott a jelöltek közé felvenni!

Összegzés

A két tápegységet illetően megint csak azt tudjuk mondani, amit már sokszor elmondtunk. Helytelen lenne azt állítani, hogy a LC-Power ezen tápjai világverőek, a legnagyobb márkákkal nem vehetik fel a versenyt, ezt nem várhatjuk tőlük, már csak az áruk miatt sem. Meglétükben és elérhetőségükben az a jó, hogy valamiféle ideális középutat képeznek az alsókategóriás olcsóságok és a nívós, de egyben drága modellek között. Teljesítményük az igények nagy részét kielégíti, a külső megjelenésre és a csatlakozókínálatra sem lehet különösebb panaszunk, így amennyiben a két modell valamelyike elnyerte tetszésünket, érdeklődjünk a hazai forgalmazónál a vásárlást illetően!

A ház, ahogy az írásunkból ki is derül, tetszett nekünk. Az egyetlen kifogásunk a kijelzőn található információk mennyisége kapcsán merült fel, de úgy érezzük, a vásárlásnál ez lesz a legutolsó szempont, ami a döntést befolyásolja. A házikó mind külsejében, mind belsejében a tökéletesség határát súrolja.

LC-POWER tápos és házas újdonságok 7

LC-POWER tápos és házas újdonságok 8

LC-POWER 3049S-BS

Bruttó végfelhasználói árak:

LC-POWER LC6550 V2.2

9960 Ft

LC-POWER LC8400P V2.3

11 100 Ft

LC-POWER 3049S-BS

16 680 Ft

Az LC-POWER termékeket a Night Computertől kaptuk bemutatásra, köszönjük!

A cikket írta: Tárnok Zoltán (S3nki) és Pintér Gábor (gabi123)

LC-POWER tápos és házas újdonságok 9

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2