Válassza az Oldal lehetőséget

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató a mai nap legjobb vétele

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató a mai nap legjobb vétele

Nem szolgált rá erre az alacsony árra, mert egész sokat tud.

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató a mai nap legjobb vétele 1

Ismét egy olyan szerkezet, amiben nincs semmi szuper, semmi különleges, semmi extra, mindösszesen csak, legalábbis a papírforma alapján tud mindent, amit egy középkategóriás fülhallgatótól elvárhatunk. Természetesen van hozzá dokkoló/töltődoboz, a füles formája megszokott, jól néz ki, és könnyű is.

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató a mai nap legjobb vétele 2

A gyártó azt mondja, hogy fülhallgatónként kapunk 40 mAh kapacitást, ehhez jön még a dokkoló 300 mAh kapacitása, ez pedig nagyjából 12 órás üzemidőre elegendő. Természetesen már Bluetooth 5.0 csatoló van benne, aminek alacsony a fogyasztása, alacsony a késleltetése, szóval manapság már illik ezt rakni egy ilyen cuccba. A papírfoma szerint 10 méter a vezetéknélküli hatótávolság, de ez persze egy üres térre értendő, falak, ajtók, fák, bokrok erősen csökkentik ezt a távolságot.

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató a mai nap legjobb vétele 3

A Lenovo LP40 belül sem tartogat túl sok meglepetést. Vagy inkább semmit. Két becsületes méretű grafén membrán rezgeti a levegőt, ezek azért az átlag 1 centinél nagyobbak, egészen pontosan 13 milliméteresek. Várható, hogy ez a méret már képes lesz némi dinamikát és basszust is csemészni a fülünkbe. A fülhallgat lenyúó szárában van az érintésérzékeny vezérléshez az érzékelő, ezzel tudunk lépkedni a számok között, elindítani- megállítani a zenét, illetve változtatni a hangerőt.

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató a mai nap legjobb vétele 4

Talán még két dolog ami lényeges, bár nem szokatlan. Az egyik, hogy kapunk víz elleni védelmet, szóval egy kis eső, izzadság nem árt a Lenovónak, a másik, hogy természetesen magától párosodik a telefonunkkal, ha egyszer már felismertettük vele.

A végére az ára, ami jelen esetben a AB63AA81C8A3 kuponkóddal 7334 forint EU raktárból:

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató

Lenovo LP40 TWS Bluetooth fülhallgató a mai nap legjobb vétele 5

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.