Válassza az Oldal lehetőséget

Lenovo tablet brutál jó áron európai raktárból vám és ÁFA nélkül

Lenovo tablet brutál jó áron európai raktárból vám és ÁFA nélkül

A Lenovo P8 indokolatlanul olcsó, a hazai árak képtelenek ezzel versenyezni.

Lenovo Tab3 8 Plus 9

A Lenovo TAB3 P8 Plus tabletről olvashattatok cikket is nálunk, aminek oka, hogy a családban is teljesít ilyen típus. Én még magasabb áron, 12 dollárral többért vásároltam, de már akkor is nagyon jó vétel volt. Most, hogy az árát tovább csökkentették, ráadásul az európai raktárba is került belőle tényleg bomba vétel lett.

Lenovo Tab3 8 Plus 5

A hardverről csak röviden írok, hiszen a cikkünkből amúgy is minden kiderül. A lényeg, hogy egy nyolcmagos, 2 GHz-es Snapdragon 625-ös processzor dolgozik benne, mellette pedig egy Adreno 506 GPU rajzolja a pixeleket. A memória 3- a beépített tár 16 GB-os, de ez természetesen bővíthető memóriakártyával is. A tabletben a GPS-től a mobilnetig minden megtalálható, egyedüli, szerintem elhanyagolható hiányossága, hogy a B20 támogatás hiányzik, így a nagyobb városaink kivételével marad a 3G sebesség, ha a buszon akarsz netezni.

Lenovo Tab3 8 Plus 3

A további részletekért olvassátok el cikkünket: Tesztpadon az utóbbi idők egyik legjobb táblagépe a Lenovo Tab3 8 Plus

A tablet tényleg bomba áron, 132,99 dollárért (37 969 Ft) kapható európai raktárból (Fast-29), így garantáltan nem lesz se vám, se ÁFA: Lenovo TAB3 P8 Plus

Lenovo tablet brutál jó áron európai raktárból vám és ÁFA nélkül 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.