Válassza az Oldal lehetőséget

LETV LE 2 X526 – telefon Snapdragon processzorral bőven 30 ezer forint alatt (kupon)

A LEECO LETV LE 2 X526 A legjobb ajánlat, ebben azt hiszem nem lehet vita köztünk!

LeEco Le 2 X526 1

A LeEco sztorija nem vidám, hónapok óta küzdenek a túlélésért. Hol arról hallunk, hogy itt a vég, hol arról, hogy jött egy reménybeli befektető, aki kihúzza őket a kakiból. Mi ez utóbbinak örülnénk jobban, mert a LeEco jó telefonokat adott nekünk. Hab a tortán, hogy a mostani vergődése közepette olyan nyomott áron kapjuk meg ezeket, hogy versenytársuk nem nagyon akad. Na, de miről is beszélek?

Arról, hogy itt egy telefon, amiben egy Qualcomm Snapdragon 652-es központi egység dolgozik egy nyolcmagos procival 1,8 GHz-es órajelen, mellette pedig egy combos Adreno 510-es GPU rajzolja a pixeleket. Nem is kevés pixelt, mert a telefon 5,5 colos kijelző teljes HD felbontással rendelkezik, vagyis a pixelek száma 1920 x 1080. A központi egység mellett 3 GB a memória mennyisége és 32 GB a háttértár, tehát erre sem fog panaszkodni, aki megveszi a készüléket! Brutál jó hír, hogy a 4.1-es Bluetooth mellé itt már az újabb 802.11 a/b/g/n/ac WiFi került. További ráadás a jór hír cunami közepén, hogy a telefon támogatja az itthoni B20 800 MHz-es LTE sávot, így a gyors internetnek nem lesz akadálya!

LeEco Le 2 X526 2

Nem elég a jóból? Folytatom! A telefonban két kamerát találunk, de nem ám gagyi 2 megapixeleseket. Az előlapon egy 8 megapixeles szelfi készítő kapott helyet, a hátlapon pedig egy már tényleg fényképezőgépnek nevezhető 16 megapixeles szenzor dolgozik egy f/2.0-ás rekeszértékű objektív alatt. Az a helyzet, hogy ennek a telefonnak nem ebben az árkategóriában lenne a helye. Szégyenszemre szamárpadba kényszerült, de ez nekünk csak jó.

LeEco Le 2 X526 3

A telefon jelenlegi ára 31 400 forint, ami egyébként is hihetetlenül jó ár ezért a vasért, de ma van hozzá kupon is, amivel egészen 27 500 forintig csökkenthetjük az árat. Ha kicsit körül néztek a telefonok között, akkor látni fogjátok, hogy a hasonló képességű telefonok minimum 50 százalékkal többe kerülnek, mint ez, így nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a készülék még mindig bomba ajánlatnak számít.

Ha szeretnél belőle vásárolni, akkor a GBMP9IKJH kuponkódot használd itt: LEECO LETV LE 2 X526

LETV LE 2 X526 - telefon Snapdragon processzorral bőven 30 ezer forint alatt (kupon) 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2