Oldal kiválasztása

Logitech billentyűzet -egér szett COD MW3 rajongóknak

Logitech billentyűzet -egér szett COD MW3 rajongóknak

Modern-Warfare-3-LogoA Logitech egy különleges egér-billentyűzet csomaggal akarja meglovagolni a Call of Duty: Modern Warfare 3 rajtját.

A Call of Duty®: Modern Warfare® 3 hivatalos billentyűzete és egere természetesen a játék logóját viseli. A csomagban megtalálható a Logitech G105 vezetékes billentyűzet, amely sötétben is látható zöld LED-háttérvilágítással (fényereje két fokozatban állítható, vagy ki is kapcsolható) és 6 programozható G-gombbal (mindegyikhez három makró telepíthető) rendelkezik. A gyorsgombok segítségével közvetlenül szabályozható a hangerő, a médialejátszás, valamint letilthatóak a Windows és a helyi menü billentyűk.

cod-g105-g9x-large

Hasonlóan magas színvonalat képvisel a csomag másik tagja, a Logitech G9x lézeres egér is. A szenzor felbontása 200 és 5 700 dpi között szabadon változtatható, akár menet közben is. A beépített memóriába öt felhasználói profil tárolható el, a kényelmes súlyelosztást pedig a 28 grammnyi kiegészítő súlyok garantálják. A gamerek “nehéz életét” a cserélhető borítás, a teflon talpbevonat és a kétféle görgetési mód segíti.

A Logitech G105 gamer billentyűzet és a G9X lézeres egér novemberben jut el Európába. A csomag ára 140 euró, azaz mintegy 41 ezer forint. A termékek külön-külön is megvásárolhatóak.

Forrás: Logitech

A szerző bemutatása

Árfolyamváltó

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink