Pasirinkite Puslapis

Kalbėtojai iš dalgio ir kitų skanėstų

Ahogy olvasóink megszokhatták rendszeresen beszámolunk a Scythe termékeiről, legyen az bármily apróság is. Természetesen ez a nagy igyekezet nem teljesen önzetlen, hiszen a Computermode, mely a Scythe hazai képviseletét ellátja egyik legrégebbi partnerünk.

Kalbėtojai iš dalgio ir kitų skanėstų 1

Persze az is igaz, hogy ezek a beszámolók nem esnek nehezünkre, hiszen a kaszás csapat szinte minden hónapban produkál olyan újdonságot, mely megdobogtatja szívünket, ráadásul teszik ezt úgy, hogy a minőség a tökéletest karcolja. Szerencsére ebben a hónapban sem kell Scythe cuccok nélkül sinylődnünk, a forgalmazó ismét meglepett minket néhány finomsággal. A csomagban találtunk CPU-hűtőtől a ventilátorrácson át a hangfalig mindent. Álljunk meg csak egy szóra! Igen, jól olvastátok, hangfal is érkezett. A jó öreg hűtőgyáros cég immár belépő szintű hangfalakkal is kedveskedik a márkát kedvelőknek, ráadásul a hangsugárzók mellé még egy erősítő is található a csomagban.

Kalbėtojai iš dalgio ir kitų skanėstų 2

Legyünk túl a meglepettségen, lássuk pontosan milyen termékek érkeztek szerkesztőségünkbe! 

Apie autorių

s3nki

„HOC.hu“ svetainės savininkas. Jis yra šimtų straipsnių ir tūkstančių naujienų autorius. Be įvairių internetinių sąsajų, jis parašė „Chip Magazine“ ir „PC Guru“. Kurį laiką jis vadovavo savo asmeninių kompiuterių parduotuvei, daugelį metų dirbo parduotuvės vadovu, paslaugų vadovu, sistemos administratoriumi, be žurnalistikos.