Válassza az Oldal lehetőséget

Már 60 ezer forint (200 dollár) alatt is kapunk lézeres robotporszívót!

Már 60 ezer forint (200 dollár) alatt is kapunk lézeres robotporszívót!

Elképesztően jó akciót kapott az általunk is kipróbált Blitzwolf robot!

Már 60 ezer forint (200 dollár) alatt is kapunk lézeres robotporszívót! 1

A gép tudásban nagyjából a Xiaomi első generációs porszívójával van egy szinten, vagyis MOP (nedves feltörlés) funkció nincs benne. Egyéb képességek terén viszont nincs vele hiba, szépen takarít, erős a motorja, és az akkumulátor kapacitás is teljesen rendben van. Mi meg voltunk elégedve vele, mert bár nem egy Xiaomi, azért a pénzért, amit elkérnek érte, tényleg nagyon jó vétel!

BlitzWolf BW VC1 15

Ha szeretnéd a tesztet elplvasni, akkor megteheted az alábbi hivatkozáson, de ha szeretnéd a mostani bitang jó kedvezményt kihasználni, akkor gyere vissza ide a hírre, kattints a vásárláshivatkozásra, vásárláshoz pedig használd a BGVC1206 kuponkódot!

Blitzwolf BW-VC1 robotporszívó teszt: Itt a legolcsóbb lézeres robotporszívó, ezt is kipróbáltuk!

Blitzwolf BW-VC1 robotporszívó vásárlás: Blitzwolf BW-VC1 lézeres robotporszívó – Kuponkód: BGVC1206 , ár: 191,99 dollár (58 589 Forint)

A vámmentes EU Priority Line szállítás ingyenes!

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2