Válassza az Oldal lehetőséget

Már áprilisban érkezik a OnePlus 8 és 8 Pro

Már áprilisban érkezik a OnePlus 8 és 8 Pro
80 / 100

A megszokottnál korábban, áprilisban érkezik a OnePlus 8 és 8 Pro, ráadásul egy meglepetést is kapunk.

Már áprilisban érkezik a OnePlus 8 és 8 Pro 1

Legalábbis a jelenlegi információk szerint, egy meglepetés telefon is érkezik a gyártótól. A OnePlus kimondottan prémium készülékeket gyárt, de a mostani információk szerint, az eddigi két verzió háromra bővül. A sima OnePlus 8 és a megszokott OnePlus 8 Pro mellé egy OnePlus 8 Lite is a kínálat része lehet, ez pedig már dedikáltan a középkategóriában veszi fel a versenyt a konkurenciával

Erről az utóbbi telefonról még semmit sem tudunk, igazából még az is lehet, hogy csak pletykáról van szó, és semmi alapja a dolognak. Már csak azért is kérdéses a megjelenése, mert a OnePlus hivatalosan, még néhány hónapja is azt nyilatkozta, hogy nem fognak a csúcskategórián kívül mást piacra dobni, mert jól megélnek ezekből is.

Az új sorzatról jelenleg annyit tudhatunk, hogy a zászlóshajó OnePlus 8 Pro modelljét a Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet hajtja meg, és egy 120Hz QHD + kijelzőt tartalmaz egyetlen kamera lyukkal a szelfikamera részére. Arra számítunk, hogy a telefon hátulján is megjelenik egy továbbfejlesztett négykamerás megoldás, valamint vezeték nélküli töltést és vízállóságot is kapunk.

További OnePlus hírek oldalunkon

Forrás: Androidcentral

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Geekbuying Black Friday

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2