Válassza az Oldal lehetőséget

Máris elfogyott 300 ezer darab Redmi Note 8 Pro

Máris elfogyott 300 ezer darab Redmi Note 8 Pro

Jól indult a kínai értékesítés, de nem csoda, várhatóan az év legjobb ár-teljesítmény arányú telefonjáról van szó.

redmi note 8 pro1

A Redmi Note 7, és a nálunk nem forgalmazott Note 7 Pro iszonyú sikeres volt, sőt, sikeresek a mai napig. Köszönhető ez annak, hogy nagyon alacsony áron kaptunk egy korrekt, ráadásul szép, középkategóriás telefont, amibe erős processzor és használható kamerák kerültek.

redmi note 8 pro2

A Redmi Note 8 Pro egyelőre csak Kínában vásárolható meg, a Global verzió még nem jelent meg a piacon. Ugyan így nem jelent meg a normál Note 8 sem, A Note 8 Pro esetén az értékesítés következő szakasza szeptember 6-án indul, a Redmi Note 8 szeptember 17-én debütál Kínában, az indiai bevezetés pedig várhatóan nyolc héttel a kínai bemutató után indul. Jó kérdés, hogy mikor jön a Global verzió, illetve, egyáltalán lesz-e a Pro verzióból Global, vagy nekünk ismét csak a sima Redmi Note 8 jut majd. Nem örülnék neki, mert a négykamerás hátlapi egységet szívesen kipróbálnám, főleg, azt, hogy a 2 megapixeles makró mit ad hozzá a képességekhez.

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2