Válassza az Oldal lehetőséget

Meg fogsz lepődni mit tud a NO.1 F3 Sport okosóra az áráért

Meg fogsz lepődni mit tud a NO.1 F3 Sport okosóra az áráért

A NO.1 F3 Sport okosórát kimondottan azok számára készítették, akik aktív életet élnek. Legyél amatőr vagy profi sportoló, ennek az órának biztos örülni fogsz.

NO.1 F3 Sport okosóra

 

A NO.1 F3 Sport okosóra egy igazi mindentudó. A számlap ugyan emlékezet a régi digitális órákra, de a tudása nem áll meg az ébresztésnél és a hét dallamnál.

NO.1 F3 Sport okosóra 1

Lássuk mit tud ez a Dialog DA14580 lapkára épített megoldás! Számolja a megtett lépéseket, a megtett távolságot. Figyeli a külső hőmérsékletet és megmondja, hogy hegymászás közben milyen magasan jársz. Kimaradhatatlan a stopper funkció, természetesen mutatja az időt is. Ébreszt, ha szeretnéd, óvatosan, gyenge rezgéssel, kíméletesen, ahogy azt kell.

NO.1 F3 Sport okosóra 2

Beállíthatsz rajta időzített figyelmeztetést, de figyelmeztet magától is, ha bejövő hívásod van, vagy üzeneted jött SMS-ben vagy a Facebook, Skype, Twitter, Wechat vagy WhatsApp alkalmazások valamelyikéről. Külön pirospont jár neki azért, mert nem csak a bejövő hívás számát, hanem a hívó fél nevét is kiírja, persze csak akkor, ha az a telefonunkban be van állítva. Ha már a telefonnál tartunk, a kapcsolatot a mobilunkkal Bluetooth 4.0 kapcsolaton tartja.

NO.1 F3 Sport okosóra 3

A NO.1 F3 Sport okosóra természetesen vízálló, IP68 szabványnakvaló megfeleléssel bír. Az 1,1 inches kijelzővel rendelkező óra ráadásul meglepően hosszú készenléti idővel bír. A beépített 240 mAh-ás akkumulátor és a 2032-es gomb akkumulátor párosa 365 napos, vagyis kerek egy éves készenléti időt biztosít. Ha az eddigiek alapján nem győzött volna meg az óra, akkor ne feledkezzünk meg arról sem, hogy kimondottan jól néz ki, ahogy a képeken is látszik négy különböző színben rendelhető meg.

NO.1 F3 Sport okosóra 4

Ha a címben nem jeleztem volna már, akkor most írhatnám, hogy a végére maradt az ár, de így csak annyit írok, a tudás atyja az ismétlés. A NO.1 F3 Sport okosóra 24,89 dollárárt, vagyis 7000 forint alatti bevezető áron vásárolható meg jelenleg, egy bevezető akcióban. Az óra hivatalos megjelenése, és a szállítás kezdete július 25.

További képek, információk és vásárlás itt: NO.1 F3 Sports Smartwatch

Meg fogsz lepődni mit tud a NO.1 F3 Sport okosóra az áráért 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.