Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezett a DOOGEE N10 – nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért!

Megérkezett a DOOGEE N10 – nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért!

Pont egy hónapja írtunk róla, az akkor még előrendelésben lévő mobil most már a boltok polcain vár minket.

doogoo n10

Túlzás nélkül mondhatom, amikor ezt a telefont megtaláltam nem akartam hinni a szememnek. A hihetetlenül alacsony árat betudtam annak, hogy a vevőknek még majd egy hónapot kell várni, mire egyáltalán elindul a szállítás, ám mostanra kiderült, hogy nem ezért volt olcsó. A mobil immár megvásárolható, ha megrendeljük nyolc nap múlva elindu hozzánk, az ár pedig mit sem változott. Ponotsabban annyiban csak, amennyit a forint-dollár árfolyam változása okozott.

Megérkezett a DOOGEE N10 - nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért! 1

Ami a lényeg ebben a történetben, hogy a DOOGEE egy abszolút belépő szintű telefon áráért kínál egy alsó középkategóriás mobilt, ami központi egységként egy nyolcmagos processzort foglal magába, aminek maximális órajele 1,6 GHz. A memória 3 GB, míg a beépített tár 32 GB-os. A telefonon három kamera van, elől egy 16 megapixeles, míg hátul egy 16+13 megapixeles páros dolgozik. A kijelző 5,84 colos, vagyis kényelmesen használható méret, de a relatív kis képátló ellenére is FHD+ felbontású, vagyis pontosan 2280 x 1080 pixeles. A hat col alatti képátló és a nagy felbontás azt eredményezi, hogy átlag feletti, 428 ppi a pixelsűrűség, így a kijelzőre azt gondolom senkinek nem lesz panasza.

Megérkezett a DOOGEE N10 - nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért! 2

Talán mondanom sem kell, hogy az egyéb képességek miatt sem alakul ki hiányérzet bennünk, hiszen a telefonban minden szükséges szenzort megtalálunk, így az ujjlenyomatolvasó sem maradt ki. Az akkumulátor 3360 mAh kapacitású, és jó hír, hogy nem maradt ki a B20 800 MHz-es LTE sáv támogatása sem, így itthon is hasíthatunk a 4G mobilneten!

Megérkezett a DOOGEE N10 - nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért! 3

Ahogy a címben olvasható, ezért az egy szinttel feljebb is komolyan vehető hardverért egy abszolút belépő szintű telefon árát kérik el. A Xiaomi Go például alig néhány dollárral olcsóbban 4 magos processzort, 1 GB memóriát, 16 GB háttértárat és két kamerát ad, ráadásul a kijelző is csak HD. Szóval a 79,99 dolláros (23 100 Ft) ár több mint ajándék, igazi best buy vételellé teszi a Doogee új telefonját.

Megérkezett a DOOGEE N10 - nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért! 4

Csak ismétlés képpen, a telefon ára tehát (nem tévedés!) 79,99 dollár, vagyis 23 400 forint. A vámmentes érkezést biztosító EU Priority Line szállítás költsége nagyjábó 1000 forint (3,67 dollár), szóval ez sem fog senkit földhöz vágni!

Ha megszeretnéd vásárolni, akkor itt megtalálod:

DOOGEE N10 5.84 Inch FHD+ 3360mAh 16.0MP + 13.0MP

Megérkezett a DOOGEE N10 - nyolcmagos telefon három kamerával 23 ezer forintért! 5

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2