Válassza az Oldal lehetőséget

Megérkezett az Android Ice Cream Sandwich

Megérkezett az Android Ice Cream Sandwich

Android-Ice-Cream-Sandwich-at-Android-4.0-100x100A Google bemutatta operációs rendszerének legújabb verzióját, az Android 4.0-át.

 

Ahogy mi is beszámoltunk róla, hazai idő szerint a hajnali órákban bemutatkozott a Galaxy Nexus, illetve a rajta debütáló Android Ice Cream Sandwich. Az előbb említett eszközről már volt szót itt az oldalon, így most nézzük meg, hogy milyen újdonságokat ígér a friss operációs rendszer.

A felhasználói felület nagyon hasonlít a Honeycomb-ban megismerthez, ám a rendszerben egy új betűtípust láthatunk. Az egyik legfontosabb újítás, hogy ezentúl nem lesz szükség az OS használatához hardveres gombokra, hiszen használhatóak lesznek virtuális gombok is, így a készülékgyártók nagyobb szabadságot kaphatnak. A képernyő feloldásához akár arcfelismerést is használhatunk. A böngésző is változott, a könyvjelzőket képes lesz szinkronizálni a Google Chrome böngészővel, illetve beépítésre kerül egy az asztali számítógépekre szánt böngészőkből már ismert funkció, az inkognitó üzemmód.

Az új e-mail alkalmazás segítségével offline módban is lehetőségünk nyílik majd keresni a levelezésünkben. Új kameraalkalmazást is kapnak a felhasználók, ebbe néhány új funkció is került, mint például az arcfelismerés vagy a panoráma üzemmód. Az elkészült képeket a beépített képszerkesztővel kedvünk szerint módosíthatjuk majd. Az Android SDK a fejlesztők részére már elérhető.

A hírek szerint a Nexus S is meg fogja kapni az új rendszert, így minden bizonnyal -ha nem is hivatalosan-, de a Samsung Galaxy S tulajdonosok is örülhetnek majd az Ice Cream Sandwich-nek.

Megérkezett az Android Ice Cream Sandwich 1

A szerzőről

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2