Válassza az Oldal lehetőséget

Megint egy mutatós okoskarkötő, megint egy barátságos ár

Megint egy mutatós okoskarkötő, megint egy barátságos ár

Lassan nem fogok tudni újat írni az okoskarkötőkről, hiszen mindegyik ugyan azt tudja. néha kicsit kisebb vagy nagyobb az akksi, némelyik monitorozza az alvásunkat, míg mások nem. Ezenkívül valameiylk jól néz ki, van amelyik meg ronda. Na, a mostani az jól néz ki, ezért is lett belőle termékajánló!

sma1Kattints a képre, ha mersz!

Az SMA nevű cucc példának okáért tud alvást monitorozni, lépést számlálni, finoman ébreszteni – csajok, csak szólok, nem csókol a nyakatokba -, meg ezer és egy dolgot. Ja, és jól néz ki! Az akkumulátor 90 mAh-ás, ezzel pedig kapunk 240 óra készenléti üzemidőt. Ez testvérek között is tíz nap. Mondjuk, ha tíz napig csak készenlétben lesz szegény, akkor ne is vedd meg inkább, nincs rá szükséged. Amúgy meg ne feledkezzünk meg róla, hogy nagyon jól néz ki! A tömege 2,5 dekagramm, és rendkívül jól néz ki! Sajnos most csak feketében van, de ez olyan uniszex szín, szóval ne tartson vissza a vásárlástól, mert feketében is nagyon jól néz ki. Ráadásul európai raktárban van, szóval hamar megérkezik és kipróbálhatod a finom ébresztést! Majdnem elfelejtettem, az ára csakcsupán 16 dollár,vagyis sacc/kb. 4600 jó magyar forint!

További infók meg szép színes, szagos képek, ja meg egy videó itt. Ne feledd, veszedelmesen jól néz ki, csak saját felelősségre kattints! Nézd meg, ha mered: SMA – BAND szívmonitorozós okoskarkötő durván jó áron

Megint egy mutatós okoskarkötő, megint egy barátságos ár 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2