Válassza az Oldal lehetőséget

Mellékesre szorul az AMD

Mellékesre szorul az AMD

Hiába a remekbe szabott processzorcsalád és a bányászati láz, a vállalat más területen keresi meg a napi betevőt.

wraith prism

Komolyra fordítva a szót; az AMD a vásárlói visszajelzések alapján határozott érdeklődést tapasztalt a Wraith Max hűtő iránt, ezért külön is elérhetővé tette azt – történt mindez hónapokkal ezelőtt. Úgy fest, hogy ez a „trend” a jövőben is megmarad, ugyanis a hamarosan érkező utód, a Wraith Prism pontosan ezt az utat követi. Az újdonság elődjével ellentétben már teljesíti korunk legfőbb elvárását; RGB LED világítással kápráztatja el látószervünket. A látványtechnika természetesen igény szerint testre szabható (a Ryzen Master segédprogram lesz ebben a társunk), szinkronizálásra is lesz mód (ASUS Aura Sync, MSI Mystic Light, GIGABYTE RGB Fusion, BIOSTAR Vivid stb.), úgyhogy a termék ezen a ponton most már tökéletesen megugorja a lécet.

A hűtési képességeket illetően nem számíthatunk előrelépésre, a borda gyakorlatilag érintetlen maradt. A Wraith Prism 49 dolláros áron lesz megvásárolható – az RGB felára kereken 5 dollár –, illetve a Ryzen 2000 sorozattal is hozzájuthatunk majd, ha egy felső kategóriás példányt választunk.

Forrás: techpowerup.com

A szerzőről

BulgarianChinese (Simplified)CroatianCzechDanishEnglishFrenchGermanHungarianItalianPolishRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanish