Válassza az Oldal lehetőséget

Mi5 okosóra 19,99 dollárért a Gearbesten

Mi5 okosóra 19,99 dollárért a Gearbesten

Őrület, egy Mi okosóra 20 dollárért?

Mi5 okosóra 19,99 dollárért a Gearbesten 1

Van egy rossz hírem, ez bizony nem Xiaomi. Igaz, a képek alapján ettől még bőven a megvehető kategória, mert egészen jól néz ki. Ráadásul nem csak jól néz ki, de a tudásával sincs semmi probléma.

Mi5 Smart Watch - Black

A gyártó az órába egy 240 x 240 pixeles, 1,54 colos kijelzőt épített, ami természetesen érintésérzékeny. Kapunk IP67-es vízállóságot, a beépített akkumulátorral, pedig, legalábbis a gyári leírás alapján, használat módjától függően 3-15 napig bírja egy töltéssel.

Mi5 okosóra 19,99 dollárért a Gearbesten 2

Az egyéb képességek is jónak tűnnek. A megszokott okosórás dolgokon kívül van itt zenelejátszás és fényképezőgép távirányítás, vészhívás indítása, véroxigén és vérnyomásmérés, és négy sportmód támogatása, ezek a séta, a futás, a kerékpározás és a hegymászás.

Mi5 Smart Watch - Black

A Bluetooth 5.0 kapcsolatot használó óra öt különböző színű szíjjal rendelhető, az óra háza pedig a szíj színétől függően lehet fekete, szürke vagy ezüst. Használhatjuk Androidos telefonokhoz, itt Android 4.0 vagy afölötti verziókkal működik, vagy iOS-es telefonokhoz, itt a 8.4-es verzió a minimum követelmény.

Ha megtetszett az Mi5 okosóra, akkor itt tudod megvenni:

Mi 5 okosóra

 

További okosóra hírek oldalunkon

Mi5 okosóra 19,99 dollárért a Gearbesten 3

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.