Válassza az Oldal lehetőséget

Minden adat kiszivárgott a Xiaomi Note 5-ről!

A Note 4 a cég egyik legkedveltebb telefonja lett, lássuk mit kapunk az utódtól!

xiaomi-redmi-note-5-1.png

A Note 4 utódja a második negyedévben érkezik, tehát gyaníthatóan az Mi 7-el együtt kapjuk meg. A kiszivárgott adatok alapján a telefon igazi középkategóriás nagyágyú lesz. Ahogy azt sejteni lehetett a Xiaominál is rájöttek, hogy a jövő a 18:9-es képarányé, így ez a telefon is ilyen kijelzőt kap. A felbontás szerencsére FHD, vagyis inkább FHD+ lesz, ami ugye 2160 x 1080 pixel felbontást jelent. A hat colos képátló mellett ez 403 ppi értékű pixelsűrűséget eredményez.

xiaomi-redmi-note-5-2.png

A központi egység a Qualcommtól érkezik, állítóleg egy Snapdragon 632 lesz, amiben egy 1,8 GHz-es nyolcmagos proci és egy Adreno 506 grafikus gyorsító dolgozik. A memória és a háttértár kétféle kiépítésben lesz majd elérhető. Az olcsóbbik változat 3 GB RAM + 32 GB ROM, a drágábbik 4 GB RAM + 64 GB ROM kapacitással rendelkezik.

xiaomi-redmi-note-5-3.png

A fekete, arany és ezüst színekben érkező mobilba 4000 mAh kapacitású akkumulátor kerül. A rádiók és a szenzorok terén a jelenlegi adatok alapján nem számíthatunk semmilyen meglepetésre, hozza a telefon, amit a kategóriájában elvárhatunk tőle. Ami még fontos, hogy a hátlapon egy 12 + 12 megapixeles kamera páros kap helyet, az előlapon pedig 8 megapixeles szenzor dolgozik. Jelenleg az Mi 6 és az A1 is 12 megapixeles párossal dolgozik, ha ezt a megoldást építik a Note 5-be, akkor elégedettek lehetünk.

Minden adat kiszivárgott a Xiaomi Note 5-ről! 1

A szerzőről

s3nki

A HOC.hu oldal tulajdonosa. Több száz cikk, és több ezer hír szerzője. A különböző online felületeken kívül írt a Chip Magazinba, és a PC Guruba is. Egy ideig saját PC-s boltot vezetett, éveken át dolgozott üzletvezetőként, szervizvezetőként, rendszergazdaként az újságírás mellett.

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2