Válassza az Oldal lehetőséget

Minimális keret, maximális 3D élmény

Az LG Electronics Magyarországon is bemutatta 2012-es CINEMA 3D Smart TV palettáját.

lg55lm960v

Az LG legújabb tévéi a korábbi funkciók továbbfejlesztése mellett számos újdonsággal is gazdagodtak. A legszembetűnőbb innováció a CINEMA SCREEN dizájn, amellyel a televíziók keretét minimálisra, egyes modellek esetében kevesebb, mint 5 milliméteresre csökkentették, olyan érzetet keltve, mintha egy mozivászon előtt ülnénk. Ennek eléréséhez különleges anyagra, fémre volt szükség, aminek használata nagy kihívást jelentett az LG mérnökeinek. A fém nem csak erős és nagy teherbírású, de esztétikai szempontból is a legjobb választásnak bizonyult, hűvös eleganciája révén bármilyen belső tér díszévé válik. Ezen felül a tévék keskeny, könnyed vonalvezetésű állványokat kaptak.

Az LG Smart TV szolgáltatás is kibővült, illetve megújult a kezelőfelülete is, amelynek legfőbb előnyeként az eddiginél is egyszerűbb kezelhetőséget és átláthatóságot emelhetjük ki. A megújult internetes böngésző mellett az úgynevezett Prémium tartalmak (azaz népszerű hazai és nemzetközi internetes oldalak, amelyek megjelenése és kezelhetősége a TV képernyőjéhez van igazítva) száma is tovább növekedett.

 

„A kiváló minőségű 3D képet megjelenítő CINEMA 3D tévéknek is köszönhető, hogy az LG 2011 végére az LCD televíziók 12,1%-os piaci részét birtokolja világszinten, 24,7 millió eladott készülékkel. Magyarországon az LG az LCD TV piac második legnagyobb szereplőjeként értékben annak majd ¼-ét tudhatta magáénak 2011-ben. A vállalat a CINEMA 3D tévék bevezetésével nagy sikert könyvelhetett el Magyarországon is, hiszen a tavalyi termékbevezetéskor, a nyári hónapokban szinte minden harmadik eladott 3D LCD tévé LG CINEMA 3D volt.” – nyilatkozta Szili Krisztián az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketingmenedzsere.LM960V

[+] 

Az LG idei egyik csúcsmodellje, az LM960V-as a megjelenését a CINEMA SCREEN dizájn határozza meg: a képernyő kerete kikapcsolt állapotban 4.1, bekapcsolva is mindössze 4.9 mm-es. A vászonszerű képernyőt egyedi kialakítású, kétágú, krómhatású talpak tartják. Az LM960V egy kompromisszumok nélküli választás azoknak, akik a tökéletes Smart 3D TV-t keresik, lenyűgöző köntösben. A NANO FULL LED háttérvilágítással, 1000 Hz-es (MCI) képfrissítéssel, kétmagos processzorral és beépített Wi-Fi kapcsolattal ellátott LG LM960V a gyártó legújabb fejlesztésű technológiáival és funkcióival fel van szerelve. Ebbe tartozik az új Smart kezelőfelület, valamint a továbbfejlesztett internetes böngésző, amelyeken a hang- és mozgásvezérlésű Magic Remote 4 távirányítóval könnyen, egyszerűen navigálhatunk. Újdonságokat tartogatnak a 3D TV funkciók is, úgy, mint az újgenerációs 2D-3D konverzió, a 3D Sound Zooming hangzás, vagy az állítható 3D képmélység, ezen kívül a készülék tartalmazza a Dual Play funkciót is, amellyel elsősorban a játékok szerelmeseinek lehet a kedvére tenni.

 

A tévé Magyarországon 47 (119cm) és 55 (139 cm) hüvelykes változatban érhető el: 47LM960V, 55LM960V. Előbbi ajánlott bruttó fogyasztói ára 629 000 forint.

 

Forrás: Sajtóközlemény

 

Csomagkövetés (1Tracking)

Partnereink

Partnereink

Csomagkövetés

Másold be a csomagszámot, és nyomd meg a mehet gombot!

Vásárlási segédlet

igyvasarolj2