person_outline
Барај

Заштита на податоци

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна

Политика на приватност

  • Име на контролорот на податоци: HOC Ltd, во понатамошниот текст како HOC
  • Седиште: 2030 Erd, ул. Бихари 71.
  • Име на управување со податоци: маркетинг билтен испраќање
  • Регистарски број за управување со податоци: NAIH-69899 / 2013

Нема лични податоци за да ги видите информациите на оваа страница. Меѓутоа, некои услуги може да бараат одредени лични информации (име, адреса за е-пошта, адреса за достава, телефонски број, итн.). ХОЦ нема да ги открива информациите на трети лица, освен според законот, под никакви околности. Ако посетителот одлучи дека редакцијата нема да ве контактира врз основа на дадените информации, ова барање секогаш го почитува ХОК.

Во работењето, следните клучни принципи се разгледуваат во HOC:

Личните информации кои не биле намерно обелоденети нема да бидат задржани или проследени. Свесно предадените приватни податоци ќе се користат само за целите за кои ХОТ е ставена на располагање на вас и нема да се користат за каква било друга употреба под никакви околности.

Ги објавува податоците за регистрација или корисник само во статистички обработена форма, неповрзана со уникатните идентификатори. Уредувачкиот персонал ги штити личните податоци што ги поседува со сите легитимни методи на неовластени лица.

HOC добива информации кои автоматски се генерираат од посетителите на сајтот: адресата на Интернет-протоколот на посетителот (IP адреса), име на домен (URL), датум на посета, прегледувани страници податоци, името на прелистувачот што се користи. HOC ги користи само за анализа на веб-страници, трендови за следење и статистички информации и ги уништува податоците по обработката.

Ние не обработуваме лични податоци кои се однесуваат на расно потекло, политички мислења, религиозни или други верувања или на здравје или сексуален живот, освен ако домашното законодавство не обезбедува соодветни заштитни мерки. Ова исто така важи и за лични податоци поврзани со кривични пресуди.

ХОЦ моментално користи некои од своите услуги да постават единствен идентификатор, т.н. куки, на компјутерот на корисникот. Колачињата се дизајнирани да им помогнат на корисниците да се идентификуваат и да не ги користат за која било друга цел. Нашите посетители можат да добијат колаче од нашата ревизорска компанија на нашата веб-страница и од серверот кој служи за реклами. Готвењето не е потребно (можете да го оневозможите во вашиот прелистувач), но некои од нашите услуги (како што се мислења на форумот) можат да се прифатат само.

Пристап до податоци:

Податоците запишани од HOC се достапни за членовите на компанијата што работи на локацијата (HOC Ltd. 2030 Erd, ул. Бихари 71.). Веб-страницата исто така содржи линкови до други веб-страници, но ХОС не презема никаква одговорност за содржината и начинот на други веб-страници.

Hírlevél

Регистрацијата на HOC.hu исто така вклучува и зачленување во билтенот на HOC. Ако не сакате да добиеме билтен, можете да се отпишете од оваа страница откако ќе се пријавите на менито за билтени во менито. Ние испраќаме билтени еднаш неделно на нашите читатели. Во прилог на најпопуларните вести оваа недела, билтенот ги вклучува понудите на веб-продавницата HOC Bolt.

Домени за продажба