person_outline
Барај

Меморија статии

Точка #
адреса автор резултати
Се обидовме: Kingston HyperX Predator - што го препознава и Вонземјаните Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 12233
Ги тестиравме: GeIL EVO Veloce и EVO Leggera Од: Тарнок Золтан 27978
Ние тестиравме: GeiL Corsa меморија семејство - подобро од 1.2 бензин Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 11687
Geil DDR3 спомени тестирани во рефус Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 22448
Kingston HyperX LoVo: Ако сакам молња брзо ако сакам да го зачувам Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 23967
Економични DDR2 и DDR3 модули од Цепелин Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 23115