person_outline
Барај

Вериот Марс Про распакување на видео е подготвен

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Вериот Марс Про распакување на видео е подготвен - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

вереник Марс за безжирање

Јас немав трпение да чекам до утрото, го зедов, го пресеков, го кренав и го подигнав видеото, така што до времето кога станаа, ќе бидеме овде. Јас го тестирам телефонот од утре, видеа, фотографии и ќе одам да го пријавам моето искуство порано во посеопфатно тестирање. Во меѓувреме, се забавуваш во видеото! Да, и пред да заборавам ако не сте се претплатиле на HOC телевизискиот канал на Youtube, тогаш е време да го направите тоа. ;)

MGCOOL Explorer Pro - видео тестирање направено!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
MGCOOL Explorer Pro - видео тестирање направено! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

mgcool

Јас се обидувам да се вртам на правење видеа, бидејќи утре или утре курирот зазема голем удар. Но, навистина голем, поголем од пакетот на Нилија Миси. Па сега поздравувам видео презентација на оваа спортска камера! Коментари и критики може да дојде во коментар, но сеуште е претпазлив и чувствителен на мојата душа! Однапред Ви благодариме и забавувај се!

H8 белегзија видео тест

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
H8 белегзија видео тест - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

h8

Новото издание на ТВ HOC е завршено, во кое можете да ја видите паметната H8 нараквица. И, се разбира. Јас сè уште експериментирам со видеа, сега зеленото поле - хромокеј беше вклучено. Бидејќи квалитетот може да се користи, веројатно е дека ќе можете да видите вакви работи во иднина. Исто така, се обидувам да ги завршам видео-тестовите малку, бидејќи има уште еден пакет со многу работи за тестирање. Погледнете го ова ново видео во меѓувреме! Според вас, сепак сакам да знам што мислите дека треба да го сменам. Благодарам и добра забава!

HOC TV Прва емисија - Motospeed Inflictor CK104 тастатура презентација

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

inflictor

Првиот материјал дојде на обновената HOC телевизија. Наскоро ќе следува пишана статија која вклучува малку повеќе информации, повеќе слики, но нула видео, така што ќе го надополни филмот. Во меѓувреме, добредојде за мене, за вас!

Еднаш, некое време имаше ТВ ХОЦ

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Едно време, почнавме да произведуваме нето-емитувања. За разлика од вообичаениот тренд на овие настапи во живо, можеби ќе има некој кој се сеќава дека некогаш сме имале цел ден да се емитува од тогаш оперативната продавница Qwerty Computer. Па, идејата беше да се продолжи, па воведувањето беше брзо направено.