person_outline
Барај

Играње статии

Точка #
адреса автор резултати
На тест-платформата, H96 Mini TV Box Од: Михис Золтан (Med1on) 6622
Ние воведуваме: MC001-BD - компјутер кој не остава студ Од: Тарнок Золтан 26536
Пробавме - iXtreamer, дигитален се-во-едно Од: Тарнок Золтан 27952
Шатл XS3510MA - мојот сон да се оствари Од: Тарнок Золтан 32624
XS3510MA Shuttle: сонот се оствари Од: Тарнок Золтан 34581
LG MS450H - Full HD мрежен медиа плеер и MPEG-4 тјунер од LG Од: Тарнок Золтан 37979
LG BD370 - Blu-ray и MKV на едно место? Објавено од Tinker 29436
Клучот за совршено движење е пуканки! Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 36778
Два нови мултимедијални плеери од LC-Power Напишано од Габор Пинтер (gabi123) 28547