person_outline
Барај

Совршен телефон држач за моторот, евтин, од Кина

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Чудото CS-416X пристигна вчера и денес е во употреба!

CS 416 X 1

воведната

Морам да започнам со овој напис, на кого имам спортска опрема како беспомошна влада, а не само измамен телефонски држач, но и едноставно решение за лесно и евтино промашување на работата. Треба да се напомене дека не е можно да се користи вообичаениот U-clamp решение на ублажениот волан, и решението не е добро кога огледалото го обвива држачот. Постојат решенија кои можат да бидат вградени во управувачкиот столб, но стоката е на небото. Се разбира, јас не се ослободив од малку цртани филмови, гледам што станува од тоа.

CS-416X - Како што пристигнува

Го избрав држачот на телефонот по долго скенирање. Требаше нешто да се трансформирам како што е опишано погоре. CS-416X се чинеше дека е во право според сликите.

CS 416 X 4

Кога пристигнав, брзо ја скршив содржината на кафеавиот картон и знаев дека имав добра идеја. Првично, заградата може да се монтира на два вообичаени начини. Овие мотори (или велосипеди) во голема мера се одговорни за повеќето од нив. За голи и пешачки машини, како и за хеликоптерот, цевката за управување е бесплатна, така што со помош на U-клештата е совршено. Каде што не, има глава прикачена за поставување на држач на управувачкиот штраф.

CS 416 X 5

За горенаведените решенија, сè доаѓа со завртки и стеги, така што инсталацијата не трае премногу долго. Ми требаше малку повеќе време, но пред да го направите ова, ќе ви кажам зошто го избрав овој држач.

CS-416X способности

Понекогаш, пред 3 години, најпрво го ставам телефонскиот држач на мојот тековен мотор. Морав да го земам, а лентата беше поцврста отколку што беше сега. Тогаш решението беше неискористен држач за автомобили. Ја раскинав гумената лента, а преостанатиот дел беше малку притиснат и турна во управувачкиот столб. Носителите исто така беа подготвени. Имаше голем недостаток во полнењето.

CS 416 X 8

Добив вграден приклучок за запалка со запалка за вода. Јас ја фрлив во една од пластичните делови, навистина не тргна наопаку, можеби само затоа што секогаш морав да носам автомобил полнач со мене, а потоа кога не го користев, морав да го извадам од моторот.

Потоа имав мала несреќа, скршеницата на подлогата за полнење, морав да купам нова, и јас немав срце да го зацврстам прекрасниот дел од отпорот на гребење. Оттогаш бев навигациски додека мојот телефон не се спушти.

CS 416 X 7

Оваа пролет кога почнав да гледам на штандот, за мене беа важни две главни вештини. Еден од горенаведените вишок, а другиот да има USB приклучок за полнење. Па, CS-416X е вака. Всушност, не постои само USB приклучок, туку прекинувач за исклучување на USB. Точно, на конекторот има гумен затворач за да не се пече, но сепак, добро е да го исклучите.

CS 416 X 3

Се разбира, постои трето аспект да се разгледа, што е безбедно користење. Не би сакал да го оставам телефонот додека пешачев. CS-416X има силно, пролетно вчитано решение. Сум видел многу видеа на интернет и решив врз основа на тоа. Кога пристигна, се покажа дека на изворите се прицврстуваше гумен завес што може да се повлече до аглите на телефонот, па затоа двапати сме биле заштитени од отфрлање на телефонот.

CS-416X конверзија

Како што напишав погоре, тој мораше да има малку помине уметност за носителот да се користи. Како прв чекор, го удрив крајот на затегната рака U, оставајќи сфера со кратко стебло. Потоа ова вратило беше ископано шест и шест пати.

CS 416 X 9

Во Praktiker, купив заклучување на конец за пени, што потоа ги намалив на големината. Купив две пакети гумени дихтунзи во одделот за монтирање на вода, дојдов со мене пакет за миење садови и шест ореви. Листата за купување тука заврши.

CS 416 X 10

Во отсечената, дупчена, навојна дупка, ја вметнав во облик на навојно стебло. Ставив ореви на долната страна со препоните, не може да се разнишам. Имаше машина за миење, потоа заптивки, нова машина и две мајки. Ги повлеков оревите сè додека гумените гуми беа толку густи што почнаа да се наоѓаат во управувачкиот столб.

CS 416 X 11

Потоа направив сличен раствор за запечатување на гума на горниот крај од заклучувањето на конецот, но на крајот од стеблото се пресече, дојде трансформирана глава. Потоа ја навртував бравата со навој заедно со гумените, врежани завртки во цевката и хипи-хоп, имаше и стабилна точка на абсорпција на моторот.

CS 416 X 11

Тогаш немав ништо друго со останатиот дел од фабриката, го приклучив кабелот и бев подготвен со мојот браник!

Заклучок

Тоа повторно ми покажа дека не вреди купување на гломазна додатоци за мотоцикли кога доаѓа од дел од парите од Кина, ако тоа не е подобро. Точно, морав да направам многу работа во мојот случај, но повеќето од моторите нема да имаат потреба. Но, подгответе се ако имате ролериски спортски мотор, вие сте или со притискање или не се буферирате по телефон.

CS 416 X 12

CS-416X добро функционира засега. Полнењето продолжува, прекинувачот за напојување ја врши својата работа. Оружјето што го држи телефонот е толку силно што дополнителната виси гума навистина не е потребна, телефонот нема да излезе. Ако не му верувате, можете да го угаснете, вечен живот и уште еден ден додека го оставите.

Носителот е направен од благотворни материјали и квалитетот е совршен. Во моментов достапен во три бои, во црна, сина и златна боја. Сè уште ми недостига една работа, но тоа нема да биде премногу скапо за да го стори тоа. Ние не добиваме осигурувач за кабелот, кој не е многу безбеден. Ако ме слушате, ќе изгубите осигурувач, ќе го отсечете кабелот, ќе ги повлечете две жици до крај и ќе го решите проблемот!

CS 416 X 13

Генерално, јас сум толку среќен, не малку, но многу. Цена на претплата е само $ 22, или $ 5000.

Нарачав тука: CS-416X моторизиран држач за телефон