person_outline
Барај

Софтверски статии

Точка #
адреса автор резултати
Ова е она што следниот Windows знае! Од: Михис Золтан (Med1on) 1937
Преместување на програмската околина од основите Од: Михис Золтан (Med1on) 3224
Дали мразиш да планираш пат во програмата за навигација? Ајде да го покажеме решението! Од: Тарнок Золтан 3698
Почитуван Мајкрософт, можеме да ви дадеме совет? Од: Михис Золтан (Med1on) 3593
Размислете за тоа следниот пат кога ќе го копирате на вашиот телефон! Од: Михис Золтан (Med1on) 8068
Отворете ги богатствата со прелистувачот ... Од: Михис Золтан (Med1on) 5844
Опера (исто така) е многу несмасна во рекламниот блокер на Хром Од: Михис Золтан (Med1on) 5314
Ние резимираме што може да направи следниот Windows 10 Од: Михис Золтан (Med1on) 10389
Тест за софтвер: Панда Облак антивирус Од: Михис Золтан (Med1on) 88365
Флеш курсот: Изработка на Star Wars текст Од: Тарнок Золтан 16202