person_outline
Барај

Машинско проблеми

ТОББ
2017 Apr. 22 15: 58 # 20145 тој напишал: s3nki
Машинско проблеми
ТЕСТ

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2017 црн дроб. 26 12: 42 # 20157 тој напишал: Lony
Машинско проблеми
Гледам дека другите нема да ви помогнат, па ќе ви дадам совет: таперите на тастатурата се заглавени : Evil:

потпис

Можете исто така да користите емоции и BBCode во потписот

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2017 црн дроб. 26 17: 10 # 20160 тој напишал: s3nki
Машинско проблеми
: Трепкање: : Навиваат: ;)

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 Jul. 08 18: 42 # 20522 тој напишал: се угасне
Машинско проблеми
Кои се знаците за поврзување на матичната плоча бавно нестабилни?
првично исклучени, а потоа повторно поврзани со базната станица.
Можете да ја видите Powerline, но рутерот не може да го даде она што треба, а понекогаш идентификува понекогаш не мрежата.
Дали има карта за умирање или нешто друго?

Gigabyte [GZ - X7]
Asrock Z77 Extreme3 / I5 Оваа е-адреса е заштитена од spyware. Треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Cooler Master Hyper T4
Kingmax 2x4 GB DDR3 1600
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - BenQ G2220HDA
Chieftec Smart серија 650W

Windows 10 Pro 64bit

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 Jul. 16 21: 07 # 20524 тој напишал: s3nki
Машинско проблеми
Тоа може да биде од мазен контакт проблем, без оглед на жал. Најевтиниот е замена на кабелот, но претпоставувам дека и ти си премногу. Потоа можете да изберете друга порта на рутерот, ако тоа не помогне, тогаш тоа е сомнително дека ќе има проблеми на страната на матичната плоча. Се разбира, дури и рутер грешка не е исклучена ... Па јас не ти кажувам што не е во ред, јас само се прашувам. :)

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2018 Jul. 16 21: 30 # 20525 тој напишал: се угасне
Машинско проблеми
Се испостави дека со соба 1 одредување на електричната мрежа го изгубила спарен сигнал. Не умре картичката за пребивање.
Значи нема IP адреса има dhcp.

Gigabyte [GZ - X7]
Asrock Z77 Extreme3 / I5 Оваа е-адреса е заштитена од spyware. Треба да вклучите JavaScript за да ја видите.
Cooler Master Hyper T4
Kingmax 2x4 GB DDR3 1600
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB - BenQ G2220HDA
Chieftec Smart серија 650W

Windows 10 Pro 64bit

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!