person_outline
Барај

код Техника (10.1k тема)

Kategória

Сè што е железо (Нема теми)

Матични плочи, Видео картичка, процесорот и сите други железо

Слика и звук (Нема теми)

Компјутерски дисплеи и звучници
Одговор: JVC KD-X50BT
пишува Addskull
2013 Apr. 11 20: 38
Ако "фабриката" не е доволно!
BBK
пишува гума Peti
2013 dec. 24 11: 05
Секој хардвер што не се вклопува во претходните категории
Одговор: Nvidia SLI
пишува се угасне
2014 dec. 29 20: 49
Компјутерски софтвер, игри, програми за тестирање

Бројни вести (Тема 9970)

Бројни статии (Тема 142)

мобилни (Тема 2969)

Kategória
Традиционални глупави и паметни телефонски телефони
Сè уште не е телефон, тоа не е таблета
DOOGEE BL9000
пишува kelizhou
2018 јуни. 21 05: 40

таблет (Нема теми)

Тоа е речиси како PDA, само поголемо, и не е безбедно да ги нарекуваат
Нема теми

Мобилни вести (Тема 2958)

Strapatelefont vezetett на 3G е ...
пишува s3nki
2013 Октомври. 07 18: 00

Домашно кино (Тема 841)

Kategória

слика (Нема теми)

Сите алатки со кои ќе се фати сликата
Нема теми

Висат (Тема 1)

Звучници, засилувачи и сè друго што ви треба за звук обука

плеер (Нема теми)

Уреди потребни за репродукција на филмови
Нема теми

додатоци (Нема теми)

Штандови, панцири и други додатоци
Нема теми
Ретро е вечен!
пишува s3nki
2013 Октомври. 07 16: 00

Фото-Видео (Тема 165)

Kategória

камера (Тема 1)

Она што пукаме

Камера (Нема теми)

Со снимање на филмови
Нема теми

додатоци (Нема теми)

Штандови, светла и многу повеќе
Нема теми
Шпрт, но SaroNUMX фотоапарат Polaroid ...
пишува s3nki
2013 Октомври. 03 14: 00
Ние тестирани: EEMOV ESM-Micro - ...
пишува s3nki
2011 сеп. 19 21: 00

ITECH (Тема 2116)

Kategória

настани (Тема 1)

Кога можеме да одиме да те видам слободно или со покана
Што се случува дома. Новини на пазарот, трговците на мало, трговците на мало и големо

Gazdaság (Нема теми)

Размена, банкрот и што е повеќе за предметот
Нема теми
Нови фабрики, нови технологии и директори
Cooler Master V8 GTS - светнува ...
пишува s3nki
2013 Октомври. 03 10: 00

iTech вести (Тема 1640)

iTech статии (Тема 121)

Ултра широк и сите во ...
пишува s3nki
2013 сеп. 06 14: 00

HOC пазар (Тема 20)

Kategória

јас (Тема 17)

купување (Тема 2)

Одговор: Залман бара!
пишува гума Peti
2013 Jul. 01 07: 25

трудот (Тема 1)

Барам работа, барам работа
Одговор: Барам работа
пишува Kgabi
2017 Aug. 07 15: 59

HOC.hu (Тема 15)

Kategória
Она за што не сакаме да пишуваме, но сметаме дека е важно
Одговор: Понудувач
пишува s3nki
2018 jan. 14 19: 21

Нова HOC (Тема 4)

Осврти, грешки, предлози
Коментари на оваа страница
Kategória
... освен политика
Одговор: Автомобили, Мотори, Друго ...
пишува s3nki
2017 црн дроб. 26 17: 09
Тоа е добро време да го поминете слободното време, програми и специјалисти
Одговор: Читач на мислители
пишува s3nki
2018 febr. 03 19: 16
Политиката не се вклопува во овој форум

GearBest (Нема теми)

Прашајте дали можеме да помогнеме!
Нема теми
  0 регистрирани и 921 Достапен гостин
 • Вкупно мислења: 19907
 • Сите делови: 8
 • Отвори теми денес: 0
 • Денешни пораки: 0
 • Вкупно предмети: 16126
 • Сите категории: 44
 • Отвори теми вчера: 0
 • Вчерашни пораки: 0
 • Сите корисници: 27304
 • Најновиот регистриран корисник: somilpave1980