person_outline
Барај

Ати Радеон 7770 подесување

ТОББ
2013 Apr. 15 19: 44 # 17870 тој напишал: Addskull
Одговор: Ани Радеон 7770 подесување
Потоа обидете се да се повлече малку во катализатор? тогаш тестирајте го тоа? но под тестот за стабилност на системот, maxon го врти VGA во Aida, само треба да отиде на вентилаторот во целосен пресврт.
Следниве корисници им се заблагодари: s3nki

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!

ТОББ
2013 Apr. 15 23: 59 - 2013 Apr. 15 23: 59 # 17882 тој напишал: joci
Одговор: Ани Радеон 7770 подесување
Да и да. (Ова треба да биде прв чекор ако веќе ја имате оваа опција.)
Не знам AIDA, па не знам како да работам со VGA; но ако ја вчитате програмата за тестирање Furmark (и извршете ја), тогаш ќе дознаете што прави лош VGA драјвер. :) Furmark е извонредна графичка програма за тестирање; кој правилно може да се вчита дури и најмоќните видео картички.
Последна промена од 2013 Apr. 15 23: 59 Објавено од: joci.

Те молам Bejelentkezés или ти си Креирај сметкада се придружите на разговорот!