Барај

Направете се во роботскиот режим на Gearbest!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Можеме да одиме на ново ниво на забавно учење со овој специјален робот, кој се развива на имагинативен начин: имагинација, занаетчиство, видливост итн.

rc игра

137pcs DIY далечински управувач Роботот Едукативна зграда Блок играчка - MULTI - 24,99 USD

уред за далечинско управување е составен од вкупно 137 уникатно парче (идеално), па можно е дека собранието и ангажирање на семејството најлошото од apraját, но се чини дека не е недостаток. Значи се сеќавам на Божиќ се приближува тивко, овој дар многу софистициран начин да се воведе вашето дете на прекрасен свет на матични (науката, технологијата, инженерството и математиката), бидејќи ние зборуваме за тука е игра која се учи и во и надвор!

Клучни карактеристики:
  • Шарени градежни блокови за лесно ракување и полесно склопување;
  • Дете пријателски, изработени од безбедни материјали;
  • Тоа е одлична алатка за да ги запознаеме нашите деца со основите на роботиката и технологијата;
  • Има исклучително позитивно влијание врз когнитивните способности, како што се трпението, концентрацијата и комуникацијата.

Кога ќе завршите со собранието - што, секако, ќе потрае неколку часа - испорачаниот далечински управувач може да го доведе уредот до живот. Далечинскиот управувач работи во 10 метри, со следниве опции: напред и назад, лево и десно движења.

резиме

Овој производ го предизвика нашиот интерес, бидејќи работи од една страна по пристапни цени (сега со попустот 40%) и, благодарение на неговиот одличен дизајн, ги комбинира учењето и забавата, креативноста и просторот и обезбедува увид во технологијата како и роботиката. Според нашето мислење, оваа разноврсна игра дефинитивно вреди да се стави простор под дрвото ...

Дај коментар!