Барај

На бојното поле V

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Непотребно е да се каже, графика е навистина страшно.

Снимањето ја покажува способноста на алфа-верзијата на играта, па затоа е многу веројатно дека финалната верзија ќе биде уште поимпресивна. За да го подобрите доживувањето на гледање, HUD е исклучен до снимањето, и не е случајно дека екранот е уште пожив.

Демонстрацијата во принцип ја извршуваше уметничкиот тим на играта, но ова е на крајот.

Извор: guru3d.com