person_outline
Барај

Можете да купите Windows Phone за мобилни плаќања

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Друга пресвртница е соработката меѓу Теленор и Мајкрософт: од февруари 26 корисниците на мобилни услуги можат да купуваат апликации или музика од нивната Windows Phone продавница на своите мобилни телефони користејќи ги нивните мобилни баланси.Windows-телефон-8-logo

Nokia Lumia 920 доаѓа во Теленор

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Од ноември 29 можете да закажете Nokia Lumia 920 на Telenor. Најновиот производител на фински телефони е првиот Nokia паметен телефон со Windows Phone 8.

Nokia-Lumia-920

Дали Мајкрософт ќе има површина?

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна
Не за прв пат, гласини за паметен телефон на Мајкрософт, но сега кога Surface таблетот е реалност, полесно е да се верува во овие вести.

површински паметен телефон

Некој кој го замислува ова ...