person_outline
Барај
  • Szoftver
  • напишано:
  • Прочитајте: 4045

Мозила се подготвува за големо лансирање!

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ова трае малку.

Андроид телефон таблет 20131227 мини

Фондацијата е една од инженери, Емили Kager делат нивните информации на Твитер дека развојот на верзија на Firefox за Android од страна на владата "одржување" во втората половина на годината, па нови функции не се навистина дојде, а се очекува наместо само поправени грешки и иновации за проблемите на безбедноста. Не грижете се, тоа е само за време на сезоната на растење оваа година, бидејќи следната година можеме да уживаат во повеќе далекусежни промени, сепак, ние се уште не се она што го сакате да се зборува за Mozilla. Сигурно е дека програмерите веќе работат на ова, и тоа очигледно се должи на фактот дека овогодинешниот "пауза" се очекува.

Firefox за андроид

Да речеме, ова е само чиста шпекулација; мислиме дека новиот Firefox е Андроид компоненти тоа ќе биде плодно. со користење на Андроид библиотека да се стандардизираат на сегашните Mozilla пребарувачи (Firefox Фокус / Firefox Klar, ракета Firefox, Firefox за пожар ТВ) кои драматично се поедностави развој со роботски систем. Што и да е, сигурно е дека оваа година ќе се вклучат програмерите.

Корисниците на Firefox за Андроид немаат ништо посебно да направат, сè уште може да ги пребаруваат потполно, бидејќи безбедносните закрпи се уште се достапни. Ќе има толку многу промени како што ќе видите малку реални иновации од сега па натаму.

Извор: HOC, ghacks.net