person_outline
Барај

Tronsmart Element T6 Plus - Водоотпорен термос со сабвуфер! (Забава)

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Воведување на новинарството на Тронсмарт. Досега беше многу добро, сега стана уште подобро!

tronsmart t6 плус 4

Alfawise XBR - 08 - аудио проектор, звучник или радио како сакате! (Забава)

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ако гласот на телевизорот е низок, ќе ја сакате оваа структура!

Alfawise XBR - 08 звучни ленти за телевизор Bluetooth звучници 4.2 - црно

Alfawise дојде со стилски, стилски Bluetooth слушалки

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Alfawise W1 е исто така погоден за спортисти или дури и редовни секојдневна употреба.

Alfawise W1 1

Сомични слушалки G941 - USB, намалување на шумот, поевтино

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна

Најдов многу мрачна, добро собрана веѓа на сликите, што е повеќе од способен за еден шум во полето на способност.

Enusic 001 Мини Bluetooth звучник, со мала јачина на звук

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна

Вие сте неколку, само телефони се достапни, но сакате да ја слушнете целата музика. Ќе го правите она што ви треба за двете раце, но ќе треба да направите важен повик. Па, во такви случаи, Enusic® 001 Mini Bluetooth звучниците се во ред!