Барај

Уникатниот BIOS ги заштитува матичните плочи на X58

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Ова се неофицијални изданија, креаторот на Regeneration, кој претходно продуцираше невладини VGA драјвери.

матична плоча x58

Невообичаени работи може да бидат EVGA одборот

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Невообичаени работи може да бидат EVGA одборот - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Ажурирањето на BIOS-от ги носи новите можности на EVGA X299 DARK.

evga nyito oc 299

Мистериозно БИОС пристигна за платформите Intel Z370 (ажурирани)

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Мистериозно БИОС пристигна за платформите Intel Z370 (ажурирани) - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Речиси сите производители на матични плочи се ажурираат на почетокот на месецот.

регистар на матичната плоча

AMD B450 чипсет плочи дојдоа во игра

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
AMD B450 чипсет плочи дојдоа во игра - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

ASUS, ASRock и Gigabyte веќе ја започнаа својата понуда.

amd b450