Барај
  • процесор
  • напишано:
  • Прочитајте: 1330

Се уште има нешто да се промовира AMD - тоа траеше неколку години ...

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Се уште има нешто да се промовира AMD - тоа траеше неколку години ... - 5.0 надвор од 5 врз основа на 2 гласови

Промотивниот материјал беше направен од студиото Brand & Deliver, кое исто така ги промовираше графичките процесори на Polaris.

Половина минута телевизиска реклама подолу го покажува потенцијалот на AMD Ryzen мобилните чипови, видео што се појавува на Твитер-ивиот технички менаџер за маркетинг на Роберт Халок. За жал, не можеме точно да ви кажеме кои земји се насочени кон маркетинг кампањата, засега можеме да кажеме дека вреди да се гледа содржината на ЈуТјуб-страницата на AMD - во моментот, Директот е испратен само до Америка.

Успешниот изглед на семејството Ryzen се чини дека е многу силен во приходите, така што помалиот производител на процесори уште еднаш успеа да достигне поголема маргина за маркетинг алатки во текот на годините: обновување на претходната соработка со Ферари и сега враќање на телевизиските екрани.

Извор: AMD