person_outline
Барај

Го сними онлајн пазарот на труд минатата година

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Во 2013, сите претходни рекорди се пренатрупани со бројот на онлајн огласи за работа, само на страницата Profession.hu се пополнети 60.000 со нови позиции. Пристигнаа речиси 2,5 милиони апликации.

Работа-2013-online-profession02

Најчесто бараа програмери, инженери и сметководители, но повеќето од нив аплицираа за регионални агенти, асистенти и администратори.

Сонцето Ли стана претседател и извршен директор на Samsung Electronics Europe

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Сончевиот Ли ќе ја води Samsung Electronics Europe со подружницата 18 на европскиот пазар на 27. За време на нејзината 30 кариера во Самсунг, Сонце Ли се обидува на неколку позиции.

Сончев Ли

Од лево кон десно: Samsung Galaxy S III мини, Сончев Ли

Најважниот аспект за новиот претседател ќе биде раст базиран на искористување на големиот потенцијал на бизнисите и проширување на потрошувачкиот пазар - со премиум апарати за домаќинство, телевизии, мобилни телефони и таблет компјутери.

Можеме да очекуваме многу измами во фудбалскиот светски куп

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Во 2014, сајбер-криминалците може да се насочат кон "Интернет на нештата" - мрежа на домашни апарати, телевизии, возила и други слични уреди за Интернет.

fuleco

Покрај тоа, можеме да сметаме и на многу измами на светските првенства во фудбалот, а исто така можеме да се соочиме со динамички прибирање на штетници.