Барај

Alfawise E202 - заклучување на Smart Lock со читач на отпечатоци

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Alfawise E202 - заклучување на Smart Lock со читач на отпечатоци - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Ако вашиот дом е паметен, зошто да не ја заклучите предната врата?

Alfawise E202 Екран на допир Отпечаток од прст Паметно заклучување Електронски безвизен влез за врата - Црна десна рака

Сепак, можете да го исклучите резервниот базен, вратете го 7,0 GB!

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Сепак, можете да го исклучите резервниот базен, вратете го 7,0 GB! - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Пристигната приколка за приказ на Метро Егзодус

Преглед на читателите: 0 / 5

Ѕвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивнаЅвездата е неактивна

Најновите бисер на 4 игри е веројатно веќе чекаат во сопствениците на RTX со NVIDIA, како што е активно користење на насловот на Реј трасирањето.

Метро Егзодус 01 08 19

Евтини, но доволно за да го добиете Antec NX100

Преглед на читателите: 5 / 5

Ѕвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активнаЅвездата е активна
Евтини, но доволно за да го добиете Antec NX100 - 5.0 надвор од 5 врз основа на 1 гласање

Пријатен изглед е загарантиран со транспарентен страничен панел.

antec nx100